Koja nedela si ? Ne se razocaruvaj jas vo 26 nedela imav 25 mm od 28 stignav na 20 mm ama so lezenje utrogestan progesteron eve teram 35 +1 so bliznaci i uste stoi na na 20 mm.
Jas koristam Alpacin sampon so doppel efekt zadovolna sum namaleno e paganjeto na kosa malku e skapicok vo mk za toj standard no podobro da se spreci na vreme
Apcinja pijam maltofer od bugarija mi gi donese soprugot ...so niv odma imav podobruvsnje i go kaciv hemoglobinot a se eftini a prethodno piev edni drugi apcinja ne mi teknuva kako se vikaa i gi plakav po 600 denari ama nemase rezultati ..zelezoto idese nadoly
Морам да пијам малтпфер апчиња ама нема кој да ми ги донесе. Железото ми е 6. Кој ви ги носи? И колку се?
Лелеле, хахах исто значи, расте како луда, и паѓа како луда, некој труднички феномен е тоа Ме гледа другарка ми вика леле ти волкава коса не си имала, викам и волку проќелаена не сум била Си закажав на фризер деновиве, па ќеја шишнеме, бар да не паѓа, на моменти си мислам дека без коса ќе останам Џабе ако е долга, а три влакна на глаата да имаш нек не расте , само да не паѓа Од почетокот ми паѓа, од јуни месец цела бременост, и не престана, ту викам, место на другото место коренот да паѓа вака а на глата да е цврст, тоа се обратно кај мене Марфи систем А Алпецинот јас го имам користено одамна, кај мене немаше ефект шишање почесто му е мајката. Си купив на Групер Медобил шампон на акција против паѓање, баш ќе видиме 120 денари беше Алпецинот е скап, ем пробан ми е, без ефект и не ми се дава толку пари
Ако опаѓањето е поради хормоните, а во бременост најчесто е , тешко дека нешто помага. Може само да го ублажи. Јас не користам ништо посебно за косата. Како до сега. Арна си е, сјајна. @wannaBeMomma види некој таксист кој вози натаму. Сигурно има некој. И на пазар3 имаат огласи кој каде вози.
Прашање. Дали се зема магнезиум само ако ти препорачал доктор или може и на своја рака, и за што се зема која му е наменета во бременост?
Mozes da si zemes i sama po 1 kesice direkt dnevno ..go preporacuvaat za grcevi vo muskuli , mene mi ja zgolemija dozata na 3 pati na den koga prokrvarev i mi se skrati grloto na matkata a imav i bolki vo stomakot i matkata
За забрзан пулс има чаре некое? Освен да лежам и ништо да не работам па да се поштедам од тоа срцебиење кое и со часови знае да трае! Пред некоја вечер не можев да заспијам, на две перници легнав во седечка положба оти не можев да дишам легната. Доктор вели дека не е страшно и ќе се стабилизирам после пораѓај, ама мене ми смета во извршување на секојдневни обврски. Имав пред некој месец ист проблем, траеше извесен период па некако се стабилизирав! Ете сега во 8ми месец пак! Озбилно, има нешто што би помгнало?