terezicka85 Ми кажа идната недела на преглед па ке видиме. Се плашам дека е рано сеуште созревал нервниот систем. И сеа знам дека треба да мирувам и да не се напињам. Ајде среќно и на теме terezicka85 ти како се чувствуваш? Поздравче
Да се роди здраво и живо и на време девојчето Некако осеќав за тебе дека е девојче, некако така ми личеше на сликите што ги ставаш на профил. Сите бебиња да се родат здрави и живи и на време, душички убави тие, Господ да ги чува
инстинктот не те варал јас па 99 % мислев дека е машко и ко гледам на ехо нема стапче само нај важно како што пиша здрави и живи да ни се воопсто нее важно дали е машко или женско .после оније маки и стравови сто ги имав дане му се случи на бебо нешто а се со добро помина сакам само на госпот цел живот благодарна да му останам што не чуваше (и сите наши дечина да ни ги чува родени и што треба да се родат)
Јас колку се нервирам, уште не ми стигнало писмото од болница кога да идам на ехо. 21-ви век уште со писма ли бре, лелелеее А на 20-ти здравје Боже имам карта купено за МК, и сега што да правам. Утре ќе звониме да видиме што и како, ама знам дека ќе се мафтаме уште, што ќе ни речат, пак писмо дека ќе праќаат?!?!?! Се збрлавев
извини а во која држава си? ништо јави му се замоли ги за да ти дадат до 29 термин или ако не можиж до тој датум да добијаш термин закажи за после одмор , а кога че си појдиш мк направиси долу контрола
Добро утро мамичкии како сте ми,денеска ние со бебушот мој на работа сме од сабајле и вака кога нема никој да си подремиме малку пред компјутер (не дека преку денот ич не дремиме очите почнаа да ме болат од зрачење ) се е во ред си ги ставаме тие црешовите вагиналети само шо почнав веке да ги сонувам како си ги ставам ццц психата ме мава на здраво ке ме утепа :geek:
добро утро и од мене немаш гајле че помини се со добро, само ти ставајги црешките.сега уживај уште малце додека е топло времево па после че почниме да се жааме дека ни студи поготово ти така рано дека одиш на работа зато пробај да го доуживкаш летово малце
хихихи така е мила треба да уживаме инаку јас си седам со џемперче така тенко дека ми засуди сабајлево и сега баш ми е добро... дистрибутери и комерцијалисти една купа дека се спремаме за OPEN FEST па ајде повеле на журка викендов со Северина Ж.Самарџич Прљаво Казаилште Ален Исламович Бјело Дугме и мјоогу многу други проследени со добра забава и се разбира пивоооо
Добро утро на сите...еве јас просто не можам да се навикнам дека мм почна да иде на работа, и предпладне сум си сама. Бебушка е добро, ама веќе скоро и да не можам да спијам на стомак, 10мин ако полежам и толку. zalosna, честитки за малата цуца. Неќе да сме сваќи туку другаЧки Ќе морам сега нова сваќа да барам