Ajde i jas da se pozalam ne znam do vreme li e no ke mi isprsne glavata od bolki mislam deka migrenata mi se aktivira i toa me boli samo desna steana kaj ocniot kapak i celoto i poazi na tilot. Nekoe care ni mozam da zaspijam cela vecer ne spiev eve me uste budna oko ne sum sklopila a bebuskava moja denes najaktivna srce majkino mm veli vaka ne e nikogas pretala stom stavi raka odma mu ja podiga so udari. Merev pritisok vcera bese mnogu visok vo 4h 140 so 110 odma malku limon isriskav i pak legnav kao bozem ke zaspijam no nisto cela soba mi se vrtese po 2 saati padna na 90 so 60 i taka e celo vreme do sega a mislam deka se kaci od napon sto povrakav. Ajde sovet mamicki sto da pijam se probav od toa sto znam no kako pijana sum baska i ne naspijana
Da dnevno 3l voda pijam i toa se sum zedna usta mi e suva sekogas se budam od son da pijam obavezno imam voda do mene
Иста сум и јас, и ноќе пијам, а устата постојано сува. Напиј се coca-cola, може ќе се потсмири главоболката.
Aj me smiri malce,znaci ne sum sama imalo isto ko mene Znam da panicam mnogu vedznas na loso umov mi odi Legnav malce pa namalija bolkite,se preplasiv so mockava pree sega vo normala e,mozebi sto nautro denes piev malce voda,samo da ne e loso nesto Tuku 20+4 sum,perd nekoj den nervozna bev mnogu i ne deka sum smirena celosno si imam mali nervozi Pred nekoj den cerka placise pa ja zemav ja odnesov gore vo soba,e od toj den navaka imam nekoi bolki Mnogu ja slusam bebuska kako pretka mozebi sto sum malce pod stres,nervi A neznam kako da se smiram oti i bebus ne è mirna.
Пиеш доволно течности? Мокрачата можи да ја снеми бојата ако имаш јадено цвекло или некое др спицифично јадење кое има боја. Мене одма ми се бои мокрачата кога јадам цвекло
@ludoto19 и Чаир ти стои како опција, јас имам таму испитувано д димери, многу е лабаво, нема гужва за лаб.
Да си се пофалам, бебка се сврте со главчето надолу, фала Богу. Не е веќе хоризонтално, така секое нејзино движење до коска ме заболуваше, умирав од болки од страните на стомакот како што се тегнеше и преткаше Ја осеќам сега ика долу, добро е, не и е веќе главчето од десно Сите позиции ги смени значи, пред некоја недела беше со главата горе, кај желудникот Вака да остане супер ќе биде, башка време и е веќе да се намести ко што треба и да седи така за промена Еве ја газот го трти цел ден, да покаже кај е, што е Со болкиве во кичма стварно не знам што ќе се прави, јас веќе полудев Еве сега седнав и ме боли, ме кине. После ко ќе легнам, нема станување, парализа тотална Колковите исто навечер ме болат ненормално, никако не можам да се наместам за спиење и си блеам будна по цели ноќи, го гледам мм што убаво слатко си спие и му завидувам Што да се прави, тоа е, слатки маки се, и нејќам ич да се жалам (само тука во темава малце) Ве поздравувам мешковци
@Sexybaby86 и моето истото го прави. Има уште простор . И се врти. Ама ич не е пријатно некогаш. Сега е како треба па супер ми е , немам болки. Ама кога е карлично , мислам на препоните ми скока.
Си јадам се што најдам само нормално со исаф а вода богами пијам само после јадење на екс едно 2 добро големи чаши и после не ми се пие , значи на ден околу литро вода пијам некогаш и по малку а за лоши мисли @girl-miri не сакам ни да се сетам , секакви мисли имам на памет де како на деца лошо им се случува ,де на мене , де на бебе само Господ од лошо да не заштитува и здравје да ни дава
Фала ви женски на сите на одговорите Инаку моето со главчето надоле е, а и убаво ми тежи на бешиката Што убаво си спиев до пред некоја недела на грбче, сега чим легнам така да заспијам константно имам чувство како бешиката да ми е преполна 3 саата неиспразнета, а всушност не е, многу иритирачко и не можам да спијам така. На лева страна се научив со маки и уште туфкам непријатно ми е, ама па ова моево се чим легнам спремна за спиење има некоја навика да копа да лупа баш на легнатиот дел од стомакот, буквално осеќам како да ми лази нешто под мене На почеток чудно, сега веќе го навикнавме @Sexybaby86 Ајде уште месец и пол ќе издржиш, после следи гушкање Периодов наредни 10 дена сум на скриен шеќер Од сега психички се спремам за дремење 3 саата во болница Едвај чекам да го макнам тоа испитување, се ми се чини од сите ќе е најдосадно Убава вечер мешки
Јас затоа убаво си го научив, во 23 легнува. Сериозно околу 23 се смирува и го нема. Претпоставувам спие. Секогаш во ист период е . Околу 23часот. Прво ме плашеше оти го нема, ама го научив.
Ќе внесувам , ама не осеќам потреба да пијам , а ако пијам на сила ме боли желудник и како подуван балон сум
На секои 15-20мин по една голтка. Немора наеднаш да се дуеш Јас од никогаш не сум пиела течности, една чаша на два дена пиев.. Ама сега морам, некогаш сум жедна и пијам по 4л на ден. А некогаш мн малце. Гледај да внесуваш повеќе за да избегаваш и бактерии
Поздрав мамички Уживајте додека малите се внатре. Ќе ги бараме назад Ние си се квачиме. Со болки, без болки, со магнезиумче. Кикиритката си боли, ама припрема за големиот чин
Припремите се психички или има и други? Те молам душо сподели со нас што се приближуваме кон средина.
Јас се трудам да не мислам на бременоста, на порагај па ич. Само слушам омилена музика да се развеселам. Понекогаш јадам лукс, мелем за душа, нешто мрсно. Мирувам во повеќе положби и дишам длабоко. Претежно длабоко и стомачно.