Темава не е за честитање родендени, имате посебна тема доколку сакате да го направите тоа. kafe-muabeti/sreken-rodenden-t998/
мамичкиии ке идате ли на опен фестот во Струмицааа ајдее на журкаа,, јас се спремам за едно 3-4-5-6 голтки пивцееееее и некој сендвич со кебапи.... ај ближнете си прстињата да не ве стрвам позззззз
Девојки јас денеска се чувствувам ОДЛИЧНО! Убаво појадував, малку и ручав, плус една банана и две чаши јогурт до сега. Јас сум презадоволна, до вечер сигурно уште нешто ќе изедам. Пу, пу да не се урочам!
хаха да бе ејј мила открив и нов симптом на бременост а тоа е ЗБУНЕТОСТ ги мешам лугето Инаку ние сме прва на работа а синока сме си поминале страшно јако на амадеус бенд и желјко самарџич... страшна журка имаше гужва а ние си стоевме понастарана од гужвата.. пивце само две голтки и обрнавме на кока кола ама си седнавме на скара и си апнавме си се прошетавме и домче неколку часа сон се успавме 15 мин на работа ама еве не сега си дремнуваме на стол позззззз
Добар ви ден женииии како сте ми? Јас денеска бев повторно на контрола (приватно кај што одам ) докторката рече дека се е во ред со бебушко,димензиите се како што треба,се било во најдобар ред и повторно рече дека е женскоооо Се отепав од радување (сепак се уште тоа ми е некако со резерва...но сепак ) на мм не дека му е сеедно...тој сака машко...ама немааааа ќе биде принцезичка на мама Поздрав девојки имајте пријатен викенд
Првото ми е маженце Отсекогаш си имав желба првото да ми биде машко а второто женско (демек братчето да ја чува сестричката) срцушки Се мислам дали во Термин за породување да ме обоат розево...да не испадне после дека е машко (матичната ми спомна дека е машко ,имав некаде погоре пишано)
па да да имаш пишамо а и она со мажти дека појче навива за машко (а што има поубаво од тоа да имаш машко и женско чедо ) а за бојата-и мене ми рекоја дека е женско а нее 100 % сигурно,мозам да кажам 80 % само а за 100 % че знам тек по 3 недели како и да е мене ме обоиа во розе
јупиии една мала пупа нека е здрава и жива.... инакууу јас синока си бев на опен фестот на риблја цорба убаво си беше ама кирил џајковски не го дочекав дека си дојов накај 1 пошто нба работа сум денеска првааа и едвај станав сега дремам си каснавме синока што си каснавме ама вечер леле лелее ќе се журкаме на северина и бјело дугме јупииииииииииии јупииииииииииии п.с добро утро и убав ден
добро утро девојки јас бев на еџо инаку сум 16 недела ама никако да видиме каков е бебус ама осикам дека е маско принц н мама фраерце мало абе смекер кр биде тој на мама хаха инаку да ви се позалам имам проблем со оденје по голема нузда абе едвај одам а на диета сум со овосје зеленцук супи лебот дури го користам скоро со да праам за да одам во тоалет како сто треба инаку утрово од 5 цасот само одам по мала нузда абе ми се цини кога ке седнам на солјата еден литар истекува од мене и осикам малку како сеценје во долниот дел од стомакот како да ми била преполна бесиката инаку праев брисеви цисти се како солза и сега усте да напраам седиментација и заврсувам со тоа и цекам се да одам на вториот скриниг со се праи оклу 20 недела писете девојцинја сте имале ли вакво искуство со такви мали болки ниско во стомакот дали тоа знаци дека бебуско расти сега повеке позз
Мила се изнажурка кој е како тебе блазеси ти...ние само си седиме дома,се досадуваме...ајде ќе си прошетаме утре до Св.Николе на испит Инаку син ми повторно си замина на одмор во Охрид со баба му и дедо му,ама овој пат нема да му трае одморот 1 месец,ќе седи само една недела,мангупче на мама...Му велам тебе добро ти дојде одморот,баба и дедо одат само по неговото газе,му прават ќејфови...а ние ќе одиме на работа..ако нека си уживка. Имајте убав ден
. земиси некое сокче за освежувајне и вечер порано да си легниш гревота си и ти и бебушко така да се мачите.и изнаспијајсе сега дури можис оти кога че се породис здравје господ тогаш уште појче че плачиш и дремиш за спиајне (поготово први детенце додека се навикниш цел свет че ти се смени)
Ајде и јас да се приклучам да да и мене многу ми се спие во последно време дали е од бременоста незнам
ајде добредојде..... од бременоста е ее како вечерва да си легнам порано па вечерва е Северина. АСлен исламновиц бјело дугмее..........