епа тогаш оди и утре ален исламович и северина пратиги на работа како замена хохохохохо се салам - ај че издржиш уште утре и од утре легнувајси порано душичка да си одмориш
ухуу северина ке почне да пее касно и тоа накај 1 цасот по полнок.. како да си одам а утре пак сум прва.. само 4 цаса ке работам утре. ејј како ке издрзам и бебетѕо со мајкаму работи абе ајде јас сум силна женска од излевање на работа сум одила и тоа поднапиена
во право си мила... ќе одмарам и така не се задржувам многу до 1 1-.30 ама после ко ке си одам ке се бујнам у кревето топ нема да ме разбуди
Па тогаш отприлика на 15-16 јуни си забременила , значи точно 2 месеци си трудна а дечко ти го нема 3 Ќе израчуна он Ја не би да коментирам , ама не е убаво мало девојче да лаже за вакви работи
Сте се собрале како пред чешма и ајде оговарајте јас никогаш не би го изневерила дечко ми ама тоа е не ми е до објаснување
Здраво мамички! Ние со малиот сме добро само да ве поздравиме! Едвај се справуваме со горештиниве, ама сепак и ова ќе помине во скоро време.. Имајте убав ден!
3 месеца нема секс, а бремена е 2 месеца и како тоа вчера се зачлени го наполни форумов со безвезни мислења, за 1 саат напиша над 50 мислења па и бремена одма бидна абе деца читајте лектири иде школо
Јас на тебе не ти се обратив ниту пишав мислење за тебе, девојкава т.е детево суши лаже се гледа од километар, плус јас не пишав прва друга членка пиша ја само се надоврзав и што сакам тоа ке пишувам ти ке ми кажуваш демек да не си и другарка на мун грл случајно ај не сакам да ја затворат темава потребна им е на трудниците И да поработи на правописот малце плс
Здраво мамички, како сте, како се справувате со жешкото? Мене веќе ми е и жешко и тешко, тоалетот го посетувам на 10 мин. Почнува да ме фаќа страв, се приближуваме кон целта, ама Господ нека ги чува сите па и мене, нека ни дава сила. Инаку мене ми се чини има време за се, порачавме креветче, а од останатото уште не сме купиле ништо, ццц, ама оваа недела треба посериозно да си ја сфатиме работата. Поздрав
леле лејди и јас како тебе утре влегувам во 35та недела и уште си лежам на ушите жими стварите што ги имав од првото( и што ке можам да ги искористам и за ова оти ке бидат различен пол)што ги исправ и одвај ги допеглав денес.ништо немам купено ни за бебушот ни за мене за на болница.и јас си велам имам време ако побрза бебушот и те како ке ме зезне.
дечки стварно ке ни ја заклучат темата.. после шо ке правиме... имате лични пораки а и тема можете да си отворите за кавги да не бидам сватена погрешка што верувам дека ќе бидам .. да се обидеме да останаме смирени......... пс. едвај се освестив од спиење гладна сум ко кучка каснав малку ама повторно сум гладна желудникот ми бара и те како....а и се мислам дали да излезам оваа вечер,,се затвара опен фестивалот со Северина
Јас си патувам задутре здравје Боже, домче ќе си одам на месец дена. Ќе бидеме разделени од ова моево, ама што да правиме, ќе помине брзо и пак ќе си дојдам, здравје само. Ќе си се видиме за прв пат конечно со нашето бебуше, дај Боже се да биде во ред, дај Боже И на тато после кога ќе си се вратиме, ќе му донесеме сликички од ехото
добро утро мамичкии како сте ми денеска понеделнички.... ние со бебушот работно пак од сабајле инаку може да се каже дека сме (не)наспани колку повеќе спиеме толку повеќе ни се спие мене ми нема погодувачкаа.. синоќа си бевме домче си го слушавме бјело дугме низ прозор и си се гледавме со татичко на скајп а додека северина пееше ние си спиевме убав ден на ситеее