Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Moon.Girl

Moon.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    156
    На 2 јуни :)

2. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    :D епа тогаш оди и утре ален исламович и северина пратиги на работа како замена хохохохохо :* се салам - ај че издржиш уште утре и од утре легнувајси порано душичка да си одмориш :)

3. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    ухуу северина ке почне да пее касно и тоа накај 1 цасот по полнок.. како да си одам а утре пак сум прва.. само 4 цаса ке работам утре. ејј како ке издрзам и бебетѕо со мајкаму работи :D абе ајде јас сум силна женска од излевање на работа сум одила и тоа поднапиена :lol:

4. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    :) ама тогаш било друго сама си била сега се 2 души и 2 срца,зато ти викам да си одмара појче

5. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    во право си мила... ќе одмарам и така не се задржувам многу до 1 1-.30 ама после ко ке си одам ке се бујнам у кревето топ нема да ме разбуди

На zalosna му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    Па тогаш отприлика на 15-16 јуни си забременила , значи точно 2 месеци си трудна а дечко ти го нема 3 :D
    Ќе израчуна он :D
    Ја не би да коментирам , ама не е убаво мало девојче да лаже за вакви работи :fubar:

На bittersweet, Izaabella, Jagoda123 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. andrijance90

andrijance90 Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    8
    3 месеца нема секс :rofl: како тоа :D вчера се зачлени и оп одма мајка стана :rofl: :rofl:

8. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    :^) јас имејначке тебе ништо не те разбрав

9. Moon.Girl

Moon.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    156
    Сте се собрале како пред чешма и ајде оговарајте јас никогаш не би го изневерила дечко ми ама тоа е не ми е до објаснување :D

10. Whitecloud95

Whitecloud95 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    381
    Здраво мамички! Ние со малиот сме добро само да ве поздравиме! Едвај се справуваме со горештиниве, ама сепак и ова ќе помине во скоро време.. Имајте убав ден! :) :*

На butterfly.mk и Moon.Girl им се допаѓа ова.
  11. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    :) уживај си мила

12. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105
    Девојки ако продолжите вака ќе ни ја заклучат темата!!!

13. andrijance90

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    8
    :D 3 месеца нема секс, а бремена е 2 месеца :D и како тоа вчера се зачлени го наполни форумов со безвезни мислења, за 1 саат напиша над 50 мислења па и бремена одма бидна :D абе деца читајте лектири иде школо :D

14. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    :| добро не Mораш овде да пишуваш.отвори тема мешајне во тујг шивот и готово плс

15. andrijance90

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    8
    Јас на тебе не ти се обратив ниту пишав мислење за тебе, девојкава т.е детево :wasntme: суши лаже се гледа од километар, плус јас не пишав прва друга членка пиша ја само се надоврзав и што сакам тоа ке пишувам ти ке ми кажуваш демек :^) да не си и другарка на мун грл случајно :rofl: ај не сакам да ја затворат темава потребна им е на трудниците :hai:
    И да поработи на правописот малце плс :D |(

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  16. laddy

laddy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    8
    Здраво мамички, како сте, како се справувате со жешкото? Мене веќе ми е и жешко и тешко, тоалетот го посетувам на 10 мин. Почнува да ме фаќа страв, се приближуваме кон целта, ама Господ нека ги чува сите па и мене, нека ни дава сила. Инаку мене ми се чини има време за се, порачавме креветче, а од останатото уште не сме купиле ништо, ццц, ама оваа недела треба посериозно да си ја сфатиме работата. Поздрав

17. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.373
    Допаѓања:
    148.744
    леле лејди и јас како тебе утре влегувам во 35та недела и уште си лежам на ушите :lol: жими стварите што ги имав од првото( и што ке можам да ги искористам и за ова оти ке бидат различен пол)што ги исправ и одвај ги допеглав денес.ништо немам купено ни за бебушот ни за мене за на болница.и јас си велам имам време ако побрза бебушот и те како ке ме зезне.

18. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    дечки стварно ке ни ја заклучат темата.. после шо ке правиме... имате лични пораки а и тема можете да си отворите за кавги :lol: да не бидам сватена погрешка што верувам дека ќе бидам .. да се обидеме да останаме смирени.........
    пс. едвај се освестив од спиење гладна сум ко кучка каснав малку ама повторно сум гладна желудникот ми бара и те како....а и се мислам дали да излезам оваа вечер,,се затвара опен фестивалот со Северина :?:

19. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Јас си патувам задутре здравје Боже, домче ќе си одам на месец дена. Ќе бидеме разделени од ова моево, ама што да правиме, ќе помине брзо и пак ќе си дојдам, здравје само. Ќе си се видиме за прв пат конечно со нашето бебуше, дај Боже се да биде во ред, дај Боже :) И на тато после кога ќе си се вратиме, ќе му донесеме сликички од ехото :inlove:

На ddevojce и Jagoda123 им се допаѓа ова.
  20. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    добро утро мамичкии како сте ми денеска понеделнички.... ние со бебушот работно пак од сабајле инаку може да се каже дека сме (не)наспани колку повеќе спиеме толку повеќе ни се спие мене ми нема погодувачкаа.. синоќа си бевме домче си го слушавме бјело дугме низ прозор и си се гледавме со татичко на скајп :inlove: а додека северина пееше ние си спиевме :D убав ден на ситеее

На Mrs.Bass му/ѝ се допаѓа ова.