Девојчиња, стигнаа резултати пред 10 минути, неочекувани и експресно брзо (во вторникот давав крв). Се' ОК, дијагностициран ми е само еден СИН )) многу сум среќна. Да ви посакам на сите најубава 2018, можно е неколку дена да сум оффлајн. Многу бебиња, здрави и прави!
Благодарам на одговорот. Изгледа фармерките се поудобни, и ако материјалот содржи ликра, тогаш изгледа се супер. И јас ќе земам фармерки, и јас сум на боледување. Се надевам дека еден пар фармерки и еден пар хеланки ќе ми бидат доволни.
Како сте мешенца никаде ве нема денес ? Сите празнично расположени само ние синојка ја пречекавме нова година , синко се напи млеко домашно кравјо кое стално го пие ама овој пат помешано било и со млеко од 2 недели породена крава па тт ми качи ноќеска 39 и повраќаше па не верувам дека наскоро ќе посака пак млеко вечерва дома како и секоја вечер ,фамилијарна вечера и такаа... Сите да имате нај убава ноќ и од утре па цела година да ви биде исполнета со здравје , среќа и бериќет и да си родиме живи и здрави бебушки во новата 2018год. а сите што се во исчекување за || црти да се израдуваат на дупли среќи
Мешиња како сте? Се спремате ли за вечер? На сите ви посакувам следнава година да ви биде најубава и најсрекна со новите членови, а темава да се полни со нови членови. Утре чекам да го имаме првото бебе во новата Имајте убава вечер
Imajte ubava vecer mesinja pa ajde edno novogodisno bebce da ocekuvame. Smeeme li barem pola casa vince belo da se napieme i da ja isprateme starata a ja docekame novata so mnogu sreka radost beriket i pari na site od srce vi posakuvam.
Среќни празници мешиња Јас се спремам ќе се пицнам вечерва со чизми над колена , хаљина, вештачки трепки ма со све Ја сум 9+5 и се чудам и јас дали да се напијам пола чашка вино
Мешиња среќна нова и од мене и убав помин вечерва кај и да сте. Во новава сите со здрави, прави и најубави бебиња.
Може и без вино годинава да се прослави. Со лесно да ни биде годинава. Среќна нова мешиња!! Полни раце и срца догодина.
Да си ја дочекаме новата 2018 со полни раце, да и посакаме добредојде на најголемата благодет на светот За мене, а и за сите вас кои очекувате да ги запознаете вашите најмили догодина, ова ќе биде највозбудливата пресвртница. Еден чекор поблиску сме до најважната средба во животот. Ве гушкам сите и ви посакувам здрави и прави дечиња и безброј прегратки од нивните рачиња и насмевки од нивните устиња Мајка не се станува секој ден, да се радуваме што сме благословени да го доживееме тоа
2017-припаѓав во оваа тема 9 месеца Најубавата тема на форумов Посакувам што повеќе мешиња во 2018 да полнат страници и полни раце со најголемиот животен подарок на сите кои веќе се дел тука
Srekna nova i od mene i bebusot , na site vi posakuvam samo zdravje , lesni trudnicki denovi , zdravi bebinja i polni srca ljubov i sreka . Nie ovaa godina ke go galime meseto doma so tato . ** Jas si kupiv farmerki so ista brojka 36 imaat lastice kaj kolanot za popustanje pa mislam ke teraat podolgo.
Нaјубaвтa темa сo мешињa Во новата година имајте повеќе време за себе и своите блиски, бидете исполнети со љубов и здравје и имајте прекрасни доживувања. Нека е Среќна и бериќетна! Мaмички идни и сo леснo дa ви ееее