Идни мaмички, нa сите oние кoи зaминaвме вo темa бебе, кaкo и нa сите oние кoј нaскoрo сум сигурнa декa ќе членувaaт вo oвaa темa сaкaм дa ви честитaм среќнa нoвa гoдинa, здрaвје, среќa и бериќет вo вaшите фaмилии. Ве гушкaм силнo сите дo еднa
Навраќам на најубавата тема и ви посакувам на сите до една да ја запознаете новата најубава - мајчински муабети! Се што ви е посакано ќе си гушкате во новава, поубаво од тоа нема Ајде да видиме која ќе ја има честа да биде прва феминска родилка
За кашлица јас користев.. 100мл млеко врело, 1 лажица маргарин, 1лајче мед, и на врвот од лажичето сода.. Го мешаш и пиеш. Се пие 5вечери со ред само навечер..
Мешенца Среќна Нова Многу здравје,радост,насмевки и позитивни тестови Да се полни темава со нови мешковци годинава повеќе
Мешковци, среќна нека ви е новата година, најсреќна! Здрави и живи бебенца да ви ги исполнат рацете, да бидете среќни и радосни секогаш! Темава посакувам да ја преполнат многу нови мешковци
Мешкивци. Колку и да ми фали мешето, ова што спие крај мене е незаменливо. Ви посакувам Среќна Нова година и сите да се гушкате со здрави бебуши кои ќе ве направат најсреќни мамички.
Среќна нека ви е Новата мешиња, кога ќе станете мајки ќе видите што е љубов - незаменливо чувство. Да сте живи и здрави
Другарки одамна не сум пишала. Еве ме мене 36 недела + 3 дена моментално во болница, чекам утре за раѓање. Ќе го вадиме со царски, малку порано, ама нема плодова вода и подзаостанува во развојот па докторот рече надвор да го средуваме . Се надевам дека се ќе биде добро. Ве поздравувам и ви ја честитам новата година. Да ни се множат трудници и нови мамички.
@EuHenIa Со леснооо! Сепак си 36 и секако се ќе биде во ред со тебе и бебката. Среќна Нова и од мене буцки! Да си родите здрави и живи бебиња, да им се радувате, да ги гушкате, да ве сакат и слушат... Оваа ќе биде наша година која ќе ја паметиме!