Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Coco31

Coco31 Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2017
    Пораки:
    1.844
    Допаѓања:
    7.047
    Јас почнав да се мачкам од 13 недела. Прво со хип путерот од кога го потрошив почнав со еуцерин маслото за стрии

На mimiiiii му/ѝ се допаѓа ова.
  2. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.125
    Допаѓања:
    40.336
    So priskata sekako ne.

На Rose-tulip му/ѝ се допаѓа ова.
  3. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.685
    Dali imate vaginalen iscedok dali e normalno ... site brisevi se negativni a sepak imam...

4. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Па бев ама не бешпе можно да ми ја направат бебето напредно во мерките и едноставно апаратот неможеше да си ја обави задачата како да с еизразам...во државна,,,

5. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.754
    Допаѓања:
    145.215
    Да нормален е зголемен исцедок.

На didisi му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.199
    Мене ми беше шубе да не направам и Приска. Еден доктор вика не е релевантно, друг вика поелно е...не ми се оставаше така, дури бев спремна ако навистина нема термини, да си платам приватно. После сфатив дека ме било со термини.

Денес бев во искушение да купам труднички гаќи, ама пак 180 за пар? 8-| Вие какви носите а да не ве стегаат, од каде купувате? Оваа бременост све ме стега брејјј :doh:

На mimiiiii и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  7. Independiente

Independiente Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.560
    Јас купувам од стружанка памучни на тетекс.. има и на една друга фирма на м буква почнуваше ама горе стега малку и не се удобни ко.на тетекс ама и овие се 160ден еден пар не се ефтини хех

На Kitten му/ѝ се допаѓа ова.
  8. wannaBeMomma

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.125
    Допаѓања:
    40.336
    Posledno kupiv od HM najgolem broj obicni gaki, malku potesni pozadi, niski epten. Maka ne vidov
    Znaci u princip kakvi i da nosis samo pogolemi.
    Za prvata bremenost dobiv 3 para od womens secret. Ziva katastrofa, okrutea, se stesnija..uzas

На Kitten му/ѝ се допаѓа ова.
  9. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.754
    Допаѓања:
    145.215
    Јас обични носам, од претходно.
    Не сум менувала долна облека до сега.
    Таман ми се од претходно.

На ludoto19, Skorpija25, Sexybaby86 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.199
    Значи сепак ќе давам пари :doh:
    Неможам обични и ниски, овие веќе ме стегаат одма под стомакот.
    Во првата бременост ни јас немав мака, си носев обични и гаќи, хулахопки, хеланки... Сега све ново :(

На duffi му/ѝ се допаѓа ова.
  11. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    Јас на одмор по грешка земав 10 пара l/xl и сега почнав да ги носам :D.

Јас имам проблем со прслук, се ме стега од сара и пенти не најдов, не знам за лиска ама соленки се таму, на друго место каде?

На duffi и Kitten им се допаѓа ова.
  12. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    И јас истите гаќи си ги носам од претходно, ептен сега на крај некои почнаа да ме стегаат, ама ниски ми се сите што ги имам, така да не е страшно. Купив едни труднички од Сара фешн, тие од 180 ден, еднаш ги исправ и облеков и се скинаа :^) па ги фрлив. Квалитет никаков, и плус неудобни ми беа дека до мишка :D Кај труднички панталони/хеланки, маица, па уште и гаќава... :D
    За прслуци и јас си имам мака, само еден ме собира (зборам за класичен прслук), го купив 3 броја поголем :D Си носам инаку оние бралети што ги викаат, имам неколку, и два градника за доење од Лиска што скоро ги земав. Чекам да се породам и вратам во нормала со телово па да купам нови прслуци, ова дома што имам ќе треба 90% да фрлам изгледа :)

На Kitten, ludoto19, mimiiiii и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. ❤️Sneze❤️

❤️Sneze❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    3.903
    Си купувам или од Сара фешн или од зелено пазарче , ама нај искрено до сега нај убави ми се погодија од пазарче .

Цело зимо со капут ќе изгурам јакните не ми се закопчуваат кај меше :tmi: плетени фустанчиња си купив да си имам за зимово со хулахопка и чизмички нај удобно ми е исто и од бутик Ева ми се погодија дебелите труднички панталони ни малку не ми се смкнуваат :) битно за цело зимо се снабдив .
    Денес 25+1 недели :inlove: колку брзо лета време треба да почнат озбилни подготовки дека јас како на шала си сфаќам се па така и ова уште немогуче ми изгледа:D
    Си прошетав сабајлево па си купив хеланка/панталона и ме мрзеше да ги пробувам тамо па дома кога да видам бутовите не ми ги збира ни газот(facepalm) а нај лошо е што не може да се вратат па така ќе ги чувам за одкако ќе се породам ...
    Лична карта си земав денес готова беше , а каква сум не сакате да знаете 8)
    Исцедок лигав имам ужасно многу ама немам ни чешање ни ништо па така страв ме фаќа на моменти:)
    Ајде убав ден мешенца :* :* :*

На lylaby, girl-miri, Kitten и 6 други им се допаѓа ова.
  14. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Женички каде се продава семе од коприва?

15. podravka

podravka Популарен член

Се зачлени на:
    11 март 2015
    Пораки:
    1.211
    Допаѓања:
    5.496
    Vo apteka. Jas zemav od Zegin.

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.764
    има на тезгите на битпазар баш онака удобни и поголеми, јас бапски си ги викам :D 3 за 100, убав памук, не стегаат, големи се, такви се носев и сега носам оти стомачево никако да го ослабам :$ со цветчиња ситни бели се напред :)

На duffi, Sexybaby86, Kitten и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Bibi30

Bibi30 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2017
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    1.180
    Девојки за приската.. 12 та нед сум, на гак нема термин, таа во авицена 3800 ден иста ли е со на гак па таму да ја напраам? Извинете, не се разбирам мн мн :D

На Asja му/ѝ се допаѓа ова.
  18. wannaBeMomma

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.125
    Допаѓања:
    40.336
    Abe ne frlaj pari za priska

19. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.199
    Закажи скрининг на друго место, па со мерките ќе одиш кај матичниот а од кај матичниот директ Гак. Термините се поврзани со скрининзите, а не со тоа едно боцкање.

@Sexybaby86 добо е што некој бар има искуство со тие трудничките, баш за нив пишав, не ми се даваат 180 за пара штом се и неквалитетни одма отпаѓаат како опција(y). По се изгледа ќе одам на битпазар да ги барам бапските на @alisijad :lol:

@Sexybaby86 викаш да се породиш да се вратиш во нормала, а тек кога ќе се породиш што те чека со градите... :D Една поголема, друга издишана ко балонче, а за да не се познава не си во состојба да облечеш пуш ап :lol: Јас барем бев фешти. Најголемата мака ми беше со доењето. А немав ни соодветна гардероба за доење, па зимото преку ноќ кога ќе заспиев со бебето на цицка, обавезно кичма и стомак ми мрзнеа.

На ❤️Sneze❤️, duffi и Sexybaby86 им се допаѓа ова.
  20. Bibi30

Bibi30 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2017
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    1.180
    @Kitten мене скринигот ми е закажан сега на 24ти кај Димчев, ама ама таа сестрата моја вика нема никако термин сега за сега, како ќе има за некој ден термин? Мн сум нервозна за ништо немаат термини.. ;(