Мене во Чаир 2ца ми го измерија 3500, а го родив 4400 како до толку утка незнам... битно нека се родат живи и здрави. Со лесно, почнале денови да се бројат
И јас имам веќе споделено дека им се има десено утка, како кај Мариз. На ден на пораѓај, последен преглед, рекоа 2.500, истиот ден се роди 3730. Оваа бременост, 33та сум, не знам ни тежина ни должина ни па препрашувам. Се да е во ред, мерењата не им се секогаш прецизни. Кај тебе ситно... со лесно.
Мојата докторка ми има кажано мерките да ги земам со резерва, може да има разлика (и обично има) до 500гр плус/минус. @mariz кај тебе па ептен утка направиле Битно малата е жива и здрава Јас 39+3 денес, сабота ми е термин Ем паника ме фаќа, ем едвај чекам да се породам и да ја видам девојкава Ама на бебка не и се брза, си ужива внатре, има и вода и се, а и јас цврсто затворена. Никако да се отворам Некое чаре за побрзо отварање да се спасам од провокација има ли?
@danichap Знам за секс, ама заборавив вчера на цтг да прашам за секој случај, да не направам некоја белја на крај Инаку шетаме со мм секоја вечер, низ куќа имам 100 скали, нон стоп сум нагоре надолу ама не бива На малава не и се излегува Ваљда си знае она кога и е време, што да кажам
Ова теорија што кажуваат. Праксата ни кај мене два пати не донесе резултат, 41 ја дочекував. Убаво им е на бебушите во мешето.
Тоа за синчето. А женскава ми ја погодија скроз, докторот некој ден пред да раѓам рече макс до 3800 ке биде, толку се роди.. точно 3800
Оф ништо од ова, сега и на одмор ке си оди ме остава кога се јават болките да си одам во болница на пораѓај, сепак ти благодарам
Me prakaat na serklaz, grloto klinesto otvoreno 20nedela,nekoj Iskustva so Kotlarova na Remedika doktorot nea ja znae i mi zakazaa za cetrvrtok . @alisijad
Душо имаше болки или на контрола? Како те прегледаа? Леле извини ама страшна паничарка сум моето затворено ама малце скратено и сум со урогестан сабајле и вечер..
И јас со затворено, ама скратено грло. Не било многу. Докторот не ми даде ништо, само да одмарам повеќе ми рече. Инаку сум 32+ по мерките од ехо. Инаку бебево со главчето надолу ама ептен доле. Затоа кога пешачам дури и кратко време толку ми е тешко.
Незнаев дека Исмаили уште работи и амбулантски Во вторници значи? @mssuniquee ? Да си запамтам за на крај
Понекогаш колку помалку прегледи подобро - помалку грижи Јас ќе одам утре, се надевам не сменил од пред две недели ....