@Bibi30 мислам дека секој доктор си има пристап само до неговите пациенти, не верувам дека Петровска би имала пристап до извештајот од Димчев. Ти секако ќе си закажеш кај неа и нема да спомнуваш дека си правела скрининг кај него. Докторката е врв, на сите ја препорачувам, одличен дијагностичар.
Секој доктор може да ги види сите извештаи што ги има кај тебе во систем. Ако сака ќе види. Чим се најавиш кај некој доктор може да види се што си правела во болницата. Мене последно Ивановски ми читаше извештај од друг доктор на друг оддел.
@kukla21 не знаев дека може. Во тој случај, ако @Bibi30 не и спомне ништо, можеби нема ни да го види. Јас сепак би и препорачала да направи скрининг кај Петровска.
Ќе го види ако сама и посочиш или побараш мислење, инаку немаат време а и премногу се стручни за да читаат и споредуваат друго мислење.
Смири се. Не си сама. Куп сме тука пред термин. Мисли на бебето и првата средба. Да коментарите се застрашувачки, посебно во темава за родилката, ама обиди се да не мислиш на тоа. Мисли позитивно, друго не ни останува.
Јас уште од претходно така ме фаќаше страв,а планирам во Санте Плус да се породам кога прочитав страв уште повеќе ме фати.Немој да се плашиш силни сме ќе издржиме.
I jas planirav vo sante ama se predomisliv,a gledam I deka ja zatvorile imam vreme da razmislam ama definitivno tie nema da bidat mojot izbor. @duffi kaj ke se poragas ako ne e tajna, se mislam I ovde vo Strumica na drzavno da si odam.
Искрено јас сакав само поради Др.Јегени дека сигурен доктор и е многу добар стручен.Сега не знам која болница би ја избрала
Не сум прочитала негово име дека он ги става на царски.Знам дека дур беше во Чаир сите беа презадоволни од него и многу ми го имаат пофалено и со моите е добар пријател ете затоа би го избрала.Нормално дека не би избрала сама од себе царски,а ни по иницијатива на доктор ако нема потреба.
Јас мислам дека не може да види од Ремедика доктор какви прегледи правел некој во Систина, тоа може да се види ако се работи за иста болница, зборам за приватниве.. Едноставно нема како..
@duffi & @QueenP и мене државна ми беше личен избор. И деф. др Киров. Ама изборот падна на малите, и беше неизбежно Гак Се ќе помине одлично. Не се замарајте многу за порагајот, телото ќе ве води. Пак ќе кажам, на работилницата од Лулка, предавачот кажа: "Нема припрема за раѓање. Исто како мачката кога раѓа, никој не ја спрема. " Само соработувајте и слушајте ги бабиците и докторот. Ќе биде одлично. На вас останува само да дишете и да не дигате паника. Мотивација: Онаа жената која проси по плоштадот од 1.50см има седум џуџиња по неа. Ако може она, тогаш сите можеме
Женски, ај потсетете ме како требаше, за скринингот во 22ра пожелно е кога е поуспано бебето (помирно) или нема влијание тоа? Во дилема сум дали да јадам и пијам кафе сабајле пред да отидам.
Јас сум во 10, ама станувам во 7:30, а како што слушам се чекало понекогаш и подолго, па може да приумрам за кафе/храна Фала