Не знаете колку сум му лута на матичниот за ова . Толку инсистирање без никаква причина. И зошто претпоставувам дека ќе земе процент за препораката не сакам да одам кај што ме препорачува тој . Мир немам.
А што ти е гајле матичниот што инсистира. Направи си тебе како ти одговара. Не ти требаат и тие нервози плус.
Здраво мешиња. Кој е за кафе? Јас вчера бев на контрола. Бебе си расте нормално, фала Богу, тоа ми беше најважно. И ЦТГ ми направија за прв пат. Сѐ беше во ред. Во моментот пак некоја жена се пораѓаше, ко ме фати една возбуда, страв, измешани чувства. Во последно време многу плачам. Без потреба. Ми се плаче. Посебно кога си замислувам дека уште малку ќе си се гушкаме со принцезава. Само го гледам стомаков и сфаќам колку ќе ми фали. Ама затоа до мене ќе си имам бебе. Вечер одиме да докупам уште некои работи што ни требаат, па за некое време да се почне и со перење и средување. Кога почнавте со перење на алиштата за бебе? @Bebence01 ист случај и кај мене. Главчето му е многу доле и притиска. Некогаш на смеење викам готово излегува, а сите ми викаат не се секирај ќе знаеш кога ќе почне да излегува.
Здраво мешиња, како сте? Јас денес незнам како да кажам раната од царскиот ме боли на промена на време, кичма ме кине од болење, се напив магнезиум да попушти малку болкава и во јајникот лев што ја имам. Битно курлево мрда ли мрда, фала му на бога се е во ред со него. Ајде заминав јас да поиграм со ќерка, мора и нејзе внимание да и се посвети. Имајте убав врнежлив ден.
Kukla moze li da mi dades broj od valentina ,cisto da sporedam sto nudat vo odnos na filip vtori. Flaerot sto mi go dade doktorot go dzitnav ekspresno
Која недела сте? И мене ми е терминот во Март. Од 22ри Февруари влегувам во 9ти. Одвај чекам да се породам не ми се чека до Март хаха
Уште сега ми е тешко хаха направив појадок сабајле и едно брзо тортиче и капнав, денеска без енергија
Mene me zadrzaa denes insistirase doktorot iako ne sakav, rekov aj barem do doma da se izbanjam i si dojdov .. rece vikend ke me cekaat ako ne bide nisto togas ponedelnik carski.. pa ke vidime)
Здраво и од нас се вративме од преглед , крв и урина се е супер , бебуш е супер машала големко и со убави обравчиња напумпани за бацувкање во боја си го гледам секој пат прв пат ми мереше докторката грло на матка со вагинално ехо дека со онакво обично немаше шанси да се види и додека се соблакав одма знаев дека нешто има и ќе ме стави во кревет , па така и бидна , утрогестан по едно навечер , цервикс почнал да се скратува едвај 3 см бил и омекнато грло на матка , од притисокот на бебчо "теткава" отечена , до 34 недела докторката рече од кревет да наредувам дома и децата покрај мене игри да им наоѓам ако нема кој да припазува , волку строго ме става на пазење дека ми е трето и рано спуштено и свртено со главче надоле па дека и почнало да се скратува цервиксот и сме морале на време да реагираме башка дека со двете за пораѓај се отварав експресно брзо и да не дошло до прерано отварање ме плаши помислата на сето ова , ама вербата во Бог и дека се добро ќе биде ми дава сила да не мислам толку негативно , јас сепак мислам дека се ова се случи што сум настината и што кивав како ненормална башка уште кашлам премногу , ќе стиснам заби и ќе се стрпам за добро на бебето мило Ќе сликам вечер и слики ќе ставам во соодветната тема , го подновивме бебуш со плус уште алиштиња милина за очи и срце се , првото синче скока од радост кога ги гледа сликичките и алиштињата за второто братче негово некогаш си мислам убаво би било да имам и ќерка , ама син си е син , како се радува дека ќе има уште еден брат не се каам што решив да го износам и да им подарам уште едно вечно другарче на моите синчиња Периодов сум премногу емотивна , ме повредува се и сешто исто и ме иритира се и сешто , за деца ако ми се умеша некој како хиена сум крај не ми се наоѓа Ај доста ви досаѓам , убав ден
Со лесно @mssuniquee . Наскоро ќе има гушкање. @mal.ecka и мене не ми се верува дека ни дојде редот. Со лесно да ни е. @❤️Sneze❤️ Нозе у вис и одмарај. Ќе си седи мирен бебуш кај мама.
Подобро мирен да си седи одколку да ме плаши вака брзо , навистина братчињата едвај чекаат да се роди , ама нека седи на време нека искача
Koja nedela si jas denes bev na kontrola 28+5 cerviksot mI e 2,78 doktorkata ne mie rece dada odmaram Mesinja vo 29 nedela kolku vi e ili vi bil cerviksot mene 2,78 doktorkata rece ok e ne ese strasno cim ne sise otvorena...vase iskustvo