Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. *Milicka*

*Milicka* Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2016
    Пораки:
    900
    Допаѓања:
    1.762
    Скоро цел ден низок ми е притисокот 100 со 74, пиев благ сок јадев благо ( кафе непијам) еве сега ме фати главоболка кога мерам 90 со 70... Незнам што е со денов.. Друго нешто што помага ? Инаку 12 плус 3 сум..

2. Tukituki

Tukituki Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2017
    Пораки:
    744
    Допаѓања:
    2.427
    Кока кола и мн течност пиење,и мене ми е 100 со 70.

На Skorpija25, Lavica2602 и Mimmi39 им се допаѓа ова.
  3. baby 5

baby 5 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2016
    Пораки:
    1.135
    Допаѓања:
    5.167
    Леле таков е денот ваљда...не да ме боли глава ми се иде да ја треснам во ѕид мм ме масираше ама ништо не помага :( и јас не пијам кафе пробај какао и кисела вода не дека ми помогна многу ама...и витамин б6

На Mimmi39 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Mimmi39

Mimmi39 Популарен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2017
    Пораки:
    2.104
    Допаѓања:
    4.574
    Кај мене е скоро цело време 90/60. Никако да се покачи веќе 2-3 месеци, а пијам и многу вода и кафе и овошје....Се тешам, си велам подобро да е понизок, отколку покачен. И докторот ми има кажано дека не е страшно таков притисок.
    Но, проблем е ако те боли главата, пробај со coca-cola.

На DuchessAnn, Пчела, Tukituki и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.262
    И мене ме спремаа за осмаче. Ама синко јунак 39+5 недели Се роди итоа закажано. Уште ќе си тераше. Такви мисли не, лежи и Растете :*

Кока кола, јогурт со сол, сиренце.. Одмсрај, и јас имав низок притисок после се навкнав и немав галје.

Последна измена од модератор: 4 февруари 2018
    На Bebence01, *Milicka*, kukla21 и 4 други им се допаѓа ова.
  6. linguaragazza

linguaragazza Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    216
    Da se prijavam i jas vo grupata so nizok pritisok. Recisi sekoj den mi pagja i toa do stepen da ne mozam da odam do kujna da se napijam nesto. Mene pepsi mi pomaga vo vakvi momenti, pijam edna casa i se vrakjam vo nekoja normala. Znam deka ne e ubavo da se pie gazirano, ama si vikam poarno da se napijam otkolku da se onesvestam.:(

7. MarioliMia

MarioliMia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2017
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    249
    Zenski so golemi cicki...imam edno prasanje do vas :)
    Od kade kupuvate prsluci? Nemozam da najdam nesto sto bi me sobralo, strasno. Sega pak prsluce za doenje nikade nema za mene :(
    H E L P

На kostarika, Naturel, girl-miri и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. linguaragazza

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    216
    Vidi vo Sara Fashion ima na NBB pamucni gradnici za doenje i odat do golem broj. Ili pak vo prodavnicata na NBB vo City mall e mislam.

На MarioliMia му/ѝ се допаѓа ова.
  9. *Milicka*

*Milicka* Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2016
    Пораки:
    900
    Допаѓања:
    1.762
    Горе во рамсторе на ангротекст продавницата на средина му доаѓа. Незнам како се вика ама пишува ангротекс на излогот. Пред 2 недели од таму купував Д корпи имаат и поголеми словенски се мн квалитетни. Мене паника ме фаќа што ќе носам до крај...

10. MarioliMia

MarioliMia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2017
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    249
    Jas sum vonredna serija na prsluci. Mislam pogolemi od glavata...problem mi e mnogu I bez bremenosta, a tek sega pak u pm

11. ❤️Sneze❤️

❤️Sneze❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    3.903
    Милички заби не ме болат знам , ама вилицата горе од левата страна ме боли цела од умникот се до единицата , јаболчницата лева , слепочницата лева , синусот лев , окото лево и левата цела страна од главата , не можам да се навака ни нанапред и наназад , кине боли , ако не ставам грч ладна крпа на левата страна од напред кон позади јас не можам да заспијам , и од настинката уште нос ми се затнува и кога ќе го дувам носот ми искача и крв од левата ноздра .

12. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.542
    Допаѓања:
    289.076
    Добар ден мешиња.
    Денес ја видов момата на гинеколог. Умна таа, се свртела со главчето надоле:whew:.
    Сите мерки се добри, она е добра... се е како што треба. Ја раситнив 35та недела и момата до ден си одговара. Докторот вика спремна била за да се запознаеме, ама му стоело дека и она како другите две до 41 ќе терала.
    Малку му покукав, се пожалив... и на крај си добив едно жал ми е:rofl:.
    Дека и жена му имала три бремености едно по друго, знаел како е и кој терет е за телото.
    Ќе ми предложел јога, лежење, базент... ама знаел дека и така нема да можам, па ми посака само среќа и надеж да не терам до 40-41 :rofl:. А кога ќе ми текне дека две недели назад се водам, односно на старт корегиравме термин(facepalm)
    Важно момата е супер.
    Убав ден на сите.

На do-re-mi, 0ли, Mimmi39 и 14 други им се допаѓа ова.
  13. Anicka30

Anicka30 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2017
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    155
    Леле што мака...ако е ова некое акутно воспаление на синусот, мене никако ладно не ми помагало (уште од мала на зрачења сум одела) туку нај old school се дувам со фен и топлото ми помага. Сепак звучи како да треба доктор да ѕирне :hug:

На ❤️Sneze❤️ му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Мнооооогу се лоши прслуците за доење на НББ. Ептен! Ем линија дебела на средина, ем не се отвараат убаво дете да надоиш.

Јас би препорачала Лиска. Иако не е евтина, @MarioliMia и величини, и прслуци за доење ќе си најдеш таму, а да не попуштат за еден месец. Знам која мака е да носиш толкава тежина, понеквалитетните прслуци одма попуштаат.

На Coco31, MarioliMia, Sexybaby86 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. ❤️Sneze❤️

❤️Sneze❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    3.903
    Да не ми е ладнава крпа при рака на психа болкава мава , нервозна ме прави , ако не пројде од СептоАква ќе морам на лекар

На Anicka30 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Anicka30

Anicka30 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2017
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    155
    Отиди, Sneze, не си ја мачи душата, тие спрејови немаат некакво дејство во вакви случаи :l:

На linguaragazza и ❤️Sneze❤️ им се допаѓа ова.
  17. ❤️Sneze❤️

❤️Sneze❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    3.903
    Ќе појдам ако не проаѓа , не сакам да се малтретирам толку по патишта не ми е баш блиско лекарот .

На Anicka30 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. linguaragazza

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    216
    Moze i da se losi, doprva mi sledi prvoto iskustvo:D Jas znam samo deka tie imaat takvi. Nejse ke si imam i za mene vo predvid.

На Kitten му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Rose-tulip

Rose-tulip Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2014
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    287
    Како мене да ме опиша и јас имам пецкања во вагината, највероватно таму удира :D како се наближува време се поголеми маки ама ќе се издржи, нема назад :devil: која недела си ?

На Skorpija25 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Специјално за тебе: :D
    Nbb наспроти Lisca, барем тоа што се нудеше пред 4 години. Светлосни години различни. Тој од Лиска вреди секој денар зашто буквално цел доенечки стаж од 16 месеци го поминав со него, другиот во канта. И сега втор пат планирам да си го носам и плус да докупам од HM, убаво изгледаат а се надевам и квалитетот е ок, а цената три пати пониска од тој на Лиска :)

На Sexybaby86, linguaragazza, kukla21 и 2 други им се допаѓа ова.