Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. *Milicka*

*Milicka* Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2016
    Пораки:
    900
    Допаѓања:
    1.761
    Скоро цел ден низок ми е притисокот 100 со 74, пиев благ сок јадев благо ( кафе непијам) еве сега ме фати главоболка кога мерам 90 со 70... Незнам што е со денов.. Друго нешто што помага ? Инаку 12 плус 3 сум..

2. Tukituki

Tukituki Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2017
    Пораки:
    744
    Допаѓања:
    2.427
    Кока кола и мн течност пиење,и мене ми е 100 со 70.

На Skorpija25, Lavica2602 и Mimmi39 им се допаѓа ова.
  3. baby 5

baby 5 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2016
    Пораки:
    1.135
    Допаѓања:
    5.166
    Леле таков е денот ваљда...не да ме боли глава ми се иде да ја треснам во ѕид мм ме масираше ама ништо не помага :( и јас не пијам кафе пробај какао и кисела вода не дека ми помогна многу ама...и витамин б6

На Mimmi39 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Mimmi39

Mimmi39 Популарен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2017
    Пораки:
    1.859
    Допаѓања:
    4.339
    Кај мене е скоро цело време 90/60. Никако да се покачи веќе 2-3 месеци, а пијам и многу вода и кафе и овошје....Се тешам, си велам подобро да е понизок, отколку покачен. И докторот ми има кажано дека не е страшно таков притисок.
    Но, проблем е ако те боли главата, пробај со coca-cola.

На DuchessAnn, Пчела, Tukituki и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.260
    И мене ме спремаа за осмаче. Ама синко јунак 39+5 недели Се роди итоа закажано. Уште ќе си тераше. Такви мисли не, лежи и Растете :*

Кока кола, јогурт со сол, сиренце.. Одмсрај, и јас имав низок притисок после се навкнав и немав галје.

Последна измена од модератор: 4 февруари 2018
    На Bebence01, *Milicka*, kukla21 и 4 други им се допаѓа ова.
  6. linguaragazza

linguaragazza Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    216
    Da se prijavam i jas vo grupata so nizok pritisok. Recisi sekoj den mi pagja i toa do stepen da ne mozam da odam do kujna da se napijam nesto. Mene pepsi mi pomaga vo vakvi momenti, pijam edna casa i se vrakjam vo nekoja normala. Znam deka ne e ubavo da se pie gazirano, ama si vikam poarno da se napijam otkolku da se onesvestam.:(

7. MarioliMia

MarioliMia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2017
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    249
    Zenski so golemi cicki...imam edno prasanje do vas :)
    Od kade kupuvate prsluci? Nemozam da najdam nesto sto bi me sobralo, strasno. Sega pak prsluce za doenje nikade nema za mene :(
    H E L P

На kostarika, Naturel, girl-miri и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. linguaragazza

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    216
    Vidi vo Sara Fashion ima na NBB pamucni gradnici za doenje i odat do golem broj. Ili pak vo prodavnicata na NBB vo City mall e mislam.

На MarioliMia му/ѝ се допаѓа ова.
  9. *Milicka*

*Milicka* Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2016
    Пораки:
    900
    Допаѓања:
    1.761
    Горе во рамсторе на ангротекст продавницата на средина му доаѓа. Незнам како се вика ама пишува ангротекс на излогот. Пред 2 недели од таму купував Д корпи имаат и поголеми словенски се мн квалитетни. Мене паника ме фаќа што ќе носам до крај...

10. MarioliMia

MarioliMia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2017
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    249
    Jas sum vonredna serija na prsluci. Mislam pogolemi od glavata...problem mi e mnogu I bez bremenosta, a tek sega pak u pm

11. ❤️Sneze❤️

❤️Sneze❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    3.903
    Милички заби не ме болат знам , ама вилицата горе од левата страна ме боли цела од умникот се до единицата , јаболчницата лева , слепочницата лева , синусот лев , окото лево и левата цела страна од главата , не можам да се навака ни нанапред и наназад , кине боли , ако не ставам грч ладна крпа на левата страна од напред кон позади јас не можам да заспијам , и од настинката уште нос ми се затнува и кога ќе го дувам носот ми искача и крв од левата ноздра .

12. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.403
    Допаѓања:
    287.076
    Добар ден мешиња.
    Денес ја видов момата на гинеколог. Умна таа, се свртела со главчето надоле:whew:.
    Сите мерки се добри, она е добра... се е како што треба. Ја раситнив 35та недела и момата до ден си одговара. Докторот вика спремна била за да се запознаеме, ама му стоело дека и она како другите две до 41 ќе терала.
    Малку му покукав, се пожалив... и на крај си добив едно жал ми е:rofl:.
    Дека и жена му имала три бремености едно по друго, знаел како е и кој терет е за телото.
    Ќе ми предложел јога, лежење, базент... ама знаел дека и така нема да можам, па ми посака само среќа и надеж да не терам до 40-41 :rofl:. А кога ќе ми текне дека две недели назад се водам, односно на старт корегиравме термин(facepalm)
    Важно момата е супер.
    Убав ден на сите.

На do-re-mi, 0ли, Mimmi39 и 14 други им се допаѓа ова.
  13. Anicka30

Anicka30 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2017
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    155
    Леле што мака...ако е ова некое акутно воспаление на синусот, мене никако ладно не ми помагало (уште од мала на зрачења сум одела) туку нај old school се дувам со фен и топлото ми помага. Сепак звучи како да треба доктор да ѕирне :hug:

На ❤️Sneze❤️ му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.199
    Мнооооогу се лоши прслуците за доење на НББ. Ептен! Ем линија дебела на средина, ем не се отвараат убаво дете да надоиш.

Јас би препорачала Лиска. Иако не е евтина, @MarioliMia и величини, и прслуци за доење ќе си најдеш таму, а да не попуштат за еден месец. Знам која мака е да носиш толкава тежина, понеквалитетните прслуци одма попуштаат.

На Coco31, MarioliMia, Sexybaby86 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. ❤️Sneze❤️

❤️Sneze❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    3.903
    Да не ми е ладнава крпа при рака на психа болкава мава , нервозна ме прави , ако не пројде од СептоАква ќе морам на лекар

На Anicka30 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Anicka30

Anicka30 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2017
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    155
    Отиди, Sneze, не си ја мачи душата, тие спрејови немаат некакво дејство во вакви случаи :l:

На linguaragazza и ❤️Sneze❤️ им се допаѓа ова.
  17. ❤️Sneze❤️

❤️Sneze❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    3.903
    Ќе појдам ако не проаѓа , не сакам да се малтретирам толку по патишта не ми е баш блиско лекарот .

На Anicka30 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. linguaragazza

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    216
    Moze i da se losi, doprva mi sledi prvoto iskustvo:D Jas znam samo deka tie imaat takvi. Nejse ke si imam i za mene vo predvid.

На Kitten му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Rose-tulip

Rose-tulip Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2014
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    287
    Како мене да ме опиша и јас имам пецкања во вагината, највероватно таму удира :D како се наближува време се поголеми маки ама ќе се издржи, нема назад :devil: која недела си ?

На Skorpija25 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.199
    Специјално за тебе: :D
    Nbb наспроти Lisca, барем тоа што се нудеше пред 4 години. Светлосни години различни. Тој од Лиска вреди секој денар зашто буквално цел доенечки стаж од 16 месеци го поминав со него, другиот во канта. И сега втор пат планирам да си го носам и плус да докупам од HM, убаво изгледаат а се надевам и квалитетот е ок, а цената три пати пониска од тој на Лиска :)

На Sexybaby86, linguaragazza, kukla21 и 2 други им се допаѓа ова.