Овој ми е трет, и чудо ич не болеше. Само прсти ми ставаа Предходните два болни беа до душа Фала ти, и на тебе исто
Женски здраво Да ве прашам за чешање доле ( само на усните ) не и внатрешно смее канестен крема?? Правев пред недела дена уринокултура немам бактерија ама последниве дена ме чешаа усните доле и сабајле приметив како брунчиња мали... дали од чешањето незнам.. попладне сум кај матичната до тогаш нешто да ставам? Читам кокосово дали помага? Од кога станав ова не се издржува
Смееш @*Milicka* Канестен. Премиј се со камилица и намачкај, да ти се смири малку чешањето. Веројатно кандида е штом толку те чеша.
pregledot so raka zavisi mnogu i od samiot doktor i negovata tehnika mi se slucilo da placam od bolka a po dva dena kaj dr doktor ne ni osetiv deka me pregleduva
Денешната крвна слика баш и не е во ред. Железото испод нормала 4. А во урина бактерија. Почнав со терапија за железо Хеферол,витамин и канестен таблетки..
Imam edno prasanje...Ako vi e dogovoren carski rez, odite samo so soprugot ili pak on si nosi drustvo za da mu pomine vreme pobrgu? Jas i maz mi sakame sami da si odime, a sveki saka so nas...ne ni e vo plan takvo nesto pa vikam da si prasam vernata druzina sto misli...
Девојки, пројде денеска втор скрининг, се' ок, дечково долгоног . Сите мерки и органи добри, е сега, додека ми објаснуваше за коморите не срцето и како е добро развиено, рече можеш да одиш и кај Драшко Димовски, сепак е он специјалист за срце. Пиша и во извештајот во совет, опцијален преглед как др Димовски. Јас искрено во моментов не мислам да одам, но реков ај да ве консултирам вас дали сте биле и тоа особено ако немало индикации. Сега сум 20та недела, тој преглед се правел 24та... Кај Ивановски сум инаку во Систина.
Подобро да си појдеш за мирна глава и јас бев иако немаше индикации мене ми рече 2пати да појдам ама еднаш бев убаво е да се види ама вториот пат мислам дека е за пари поќето
И јас мислам исто како @Bebence01 да си отидеш за да си бидеш мирна, исто и мене ми рече за втор скрининг и на пола сум, бидејќи се беше во ред првиот пат, ама нема да имам мир ако не отидам...
Јас не бев, инаку исто кај Ивановски бев цело време. Му верував на Митко кога рече дека се е ок, па така да мене лично ми се виде безпотребен прегледот кој и не е баш евтин. Но, секако ти си одлучуваш на крај
Јас не бев на договорен царски, ама и да бев на никој немаше да кажам, камоли со нас да носам Јас бев кај Драшко иако Митко гледаше се убаво. За вториот скрининг на срце ми кажа самиот да не одам, а на овој да одам.
Добро утро мајки Вчера се видовме со бебе, мислев цела вечност оти поминала од последниот преглед. Си мрда,си плива,се врти 10пати во минута, си цица палец дури барем така изгледаше. И покрај неодоливата желба за синче, сепак испадна декa си носам една преубава принцезичка во мене една mini me мм вика здравје срце,второ,трето,четврто...ќе дојде и син на ред Фудбалски тим ќе правиме. Напредува одлично,си одговара за неделите, тежи цели 110гр Душа моја, следно на 20та недела ќе ја видам пак на втор скрининг, ах кој ќе дочека Резултати од брисеви чисти,јас добра,она добра, се е супер
Sekako preporacuva da se dojde na vtoriot za da se sledi. Jas bev na prviot samo bez pricina, zosto taka sakav. I dvete dobija besplaten pregled koga se rodija. Mirna glava
Дали знаеш која е цената на вториот? Претпоставувам иста... Не знам што да правам, повеќе сум за да отидам.