Мислам дека нема правило колку сакаш.Еве ако грешам нека каже друг.Со среќа кој и да го одбереш. Да се редактирам јас лично сменив тројца во време од Година Ипол.
Девојки што мислите дали на матичната и покажува на компјутер дека сум правела ифв.. секако дека она ми даде упат и знае дека ќе правам но дали им излегува на нив таму дека сум направила веќе.. Да тоа добро.. но дали е ограничен бројот на менување.. Мене ми кажаа дека само 3 пати сме имале право.. или нема врска колку сакаш можеш??
Po logika na nestata ne bi mozelo da se vidi na kompjuter. Ti imas sega vo meshe embrion sto raste..samo postapkata do toa do sto si dosla e razlicna. A i sto ima vrska ako znae. Ja ne krijam od nikoj deka preku insem. Sum zabremenila
Дава информации на моите роднини што не ни знаат дека правев инвитро додека слушнам срце не сакав да дознае никој ама и незаконски е таа да дава информации на некој друг без мое знаење.. затоа и сакав да ја менувам Фала душо за одговор
Aaa pa ne e ubavo taka da dava informacii. Kade i e profesionalnosta? Od sk li si? Smeni ja ako e taka
И да и се појави таа информација на компјутер, не смее да дели информации на пациентот на никого. Воопшто немаат етика, срамота! Јас имав една слична случка со матичен општ лекар, на кој морав да напоменам дека сум бремена кога бев на преглед, а беше рана бременост и мои важни луѓе уште не знаеја, а ќерката на матичниот знаеше (се познаваме). Многу бев бесна од непрофесионалноста на докториве наши.
Здраво од нас Завршивме со прегледи кај матичен гинеколог и веќе ќе си чекаме дома кога ќе дојде денот кој го чекаме 9 месеци 35+4 недела , постелка втор степен зрела скоро трети сакаше да ми даде упати за цтг и преглед за во ГАК за 36-37 недела , ама јас не сакав дека доволно ги малтретирав децата до сега , а тамо нема ни ред ни бутур па затоа си одбрав дома да си чекам болки кога ќе дојде денот , вака за тоа време ќе ги навикнувам со татко им да седат и снаоѓаат дома , си купив за бебуш алиштиња за од болница и подлога за во количка , брисеви ми зема докторката последни па во понеделник здравје ќе видиме резултати , а крв , урина , гликоза и железо супер ми искочија резултатите денес , болки што си ги имав си ги имам сеуште само по интезивни дека утрогестан не користам веќе ... Убав ден на сите
Јас навистина не разбирам некои работи кој они ги прават.. како може да сподели нешто лично тоа е лично моја работа и јас ќе одлучам кога и како ќе им кажам..Затоа и ќе ја сменам ни ден повеќе нема да чекам многу ме изнервира Не од тетово..страмота мие така да кажам ама глупава е од кај памет така за пациент да дава информации сега ако сум правела инвитро нека дознаат сите.. да да обавезно понеделник ќе најдам некој асален гинеколог и ќе сменам..
Za nezboruvanje nema sansa doma imam eden besen a na rabota 25 denes crvci po koj non stop vikas znaci kutenje za mene e nepoznat zbor
Ее ова е тоа цели 6 години што сакав да видам од мерак си направив иначе денес е точно 15ти ден од трансфер