Подобро низок, отколку висок. Мене цело време ми е толку низок, како твојот, но, се навикнав и немам никакви маки. Ако прави проблем кај тебе, зголеми течности, кафе, кока-кола.
Да ве прашам вие што сте дома на мирување( станување само до вц) како одите на прегледи?? Во четвртокот ми правеа ЕМГ имав поише контракции него нормално и ме ставија на терапија и ми рекоа дома мирување... Е сега треба да одам утре на трансфузиологија ( примам клексани) ништо нема да ми биде ако отидам?? Извинете на прашањево ама целата сум збунка.. иначе еве 4 дена само у кревет сум..
Samo sto zavrsiv so bricenje, i mnogu tesko se premoriv luge. Jas do sega ne sum se bricela, tuku na depilacija sum odela na mesec dena. Megutoa poradi miruvanje doma celo vreme maticnata mi rece depilacij nikako (pogotovo na intima). Kako se sreduvate? jas sum 19ta nedela i mi smeta mesheto, plus navednata podolgo vreme mi e shube.. chare?
Јас пуштена си ј носам од кога ми е големо мешето и тоа бричењето ич не ми одговара ама и не се гледа и така free style
Па сигурно е породена, само и треба време да дојде при себе И мене не ми беше до пишување по форуми првите два дена.
незнам дали е за тука прашањето. од денес почнувам трето тромесечие, на десната града вејќе ми дојде првото млеко, а на левата уште нема. тоа значи дека на левцата нема да дојди и нема да имам, или ќе дојди покасно ? за првото имав на двете.
Ke go zamolis mm da te sredi nisto strasno ke si napravi frizuri kakvo sto saka po merak. Mene mm me sreduvase so prvata bremenost Sega za Sega se snaogam sama.
Ти благодарам многу ги викнав од авицена и маж ми ја однесе. Се надевам нема да му направат проблем на трансфузиологија.
@Lavica2016 пробај со лидера крема за интмна депилација многу бремени ја користат, јас се канам деновиве да ја пробам.
Да ве прашам имам киселини и ми се лоши после секој оброк. Земам гастрогард по 1 таблета некогаш кога неможам да издржам, иначе сум 7+1 денес. Дали е во ред дека е рана бременост??