Девојче неколку дена си ја мачиш душичката со стресови и бараш помош од форум а до сега ќе отидеше и на друго мислење или на бета хцг. Алал да тие на храброста што си дедиш така дома Кафен исцедок нее за потценување и мора доктор одма да те види. Да гледаме малце реално на работите и посериозно.
Ne nemam nikakvi bas nikakvi bolki eve lezam celo vreme i bas se zacusiv koa vidov.. nw bese krf nego bese kafeni damki ne mn obilno a kiga se izbrisav nemase nisto. Eve odma staviv vaginaleti odma se javiv na dok. Se nadevam deka ne e loso nisto Pa se javiv na ginwk..dali da odam rece stavi vaginaleti ako u slucaj imas obilno krvarenje da odam vo drzavna ako e samo malve so proteklo da miruvam i da pocekam di ponedelnik
Како и да е секој сам си одговара за себе. Кафеавиот исцедок кај тебе нее всадување на плодот ти имаш плод. Било кое време да отидеш на ГАК ќе ти кажат до кај е и акп треба инекција да се боцне.
Зошто кога има крварење се консултирате преку телефон? Толку е тешко да се отиде да ве види гинеколог? Јас првата бременост преку телефон се консултирав зашто беше недела ден и имав спонтан. Затоа од искуство ви кажувам какво и да е крварењето, одма на лекар
Искрено да ти кажам јас се нервирам што читам. Дали сум премногу чуствителна незнам. Ако не е во можност да плати преглед на ГАК не се плача може кога сака да оди.
Beta mozes da pojdes avicena/synlab i da proveris vo bilo koe vreme od denot. Mozes i sega ako sakas.
Ти сега оди на клиника и они таму се ќе ти кажат. Бета ако сакаш можеш и сега да испиташ на приватно. Прво нека те види на ехо и со спекулум за да видат да не има крварење.
Eve cekam red i ovoj na salter mi vika a da se vratis da legnes i miruvas so ke ti pomigne pregledot ?? Cim do sea nemalo srceva reakcija tesko nekako..lele kako mozat da bidat vaka zlobni ne mi se veeuva
Ако тие што се како техничари такви се ,ќе те прегледа доктор он убаво ќе ти каже. И ако речат пак одиси кажи ама имам болки. Чекаме убави вести.
Ете ме и мене официјално во труднички.Денес чувме срценце се е ок само според менструација сум 7+5 а според ехо сум 6+6 ништо страшно понатака ќе покаже како е.Инаку ми е втора бременост па можеби и затоа немам некои посебни паники.Тек во мај за приска и брисеви.Железото малку е послабо ама и ми е очекувано со оглед на досегашната исхрана и доењето кое го прекинав пред 3 недели
Јас имав вчера не ми даде ништо на ехо виде се е во ред и ми рече дека е од вгнездувањето на јајце клетката, ако ми се повтори или се јави свежа крв да се јавам одма