moze da ispitas bhcg na privatno vo sekoe vreme,i ke bides mirna,vaka samo stresovi si pravis so cekanje.najdobra opcija ti e toa da proveris bhcg denes i vo ponedelnik da povtoris.
Не е глупо прашањето. Јас имав страшни болки во половината и во недела бев на ГАК и веднаш ме примија. Значи на болница одите ако имате кафен или крвав исцедок и неподносливи болки. Секоја мала издржлива болка е нормална. Мала утеха: рано ви е за да ве боли нешто
moze stvarno trena da odam da napravam beeta hcg no od dr strana iskreno sakam da osravam nekoj den da zdivnam i jas i bebeto premnogu losi misli premnogu prasanja i si rekov ovie 2 3 dena dodeka ne otidam na maticen da si dadam malce vreme za odmoe i meme i za bebe i za pozitivna misla. Pred 3 dena bev vcera bev taka da ke si pocekam ponedelnik eventualno ako mozam da se strpam do sreda za srceva reakcija bidejki vcera na gak mi rekoa ako mozes strpi se do sreda ako ne odi pon. Ama swpak ti e rano. Mislam deka najdobar lek mi e sega da lezam da odmaram i da ne mislam ni na loso na nisto... Gospod e golem mi go dade posle 3 godini ke se smiluva i da bide kako sto treba moram da imam verba deka ke bide se vo red zosto akk mislam loso loso ke se sluci.... ❤
Благодарам на сите. Ама сеа за сеа уште дома отварај се и трпи болка. Контракции има. Кафен исцедок и крв е нормално од прегледот. Можно е да биде можно е и не. Не се знае. Ама какви доктори имаме тоа е невидено. Или те советуват или те откачуваат. Сабота е па затоа ваљда е така. Доста од мене со сите лесно нека ви биде. Господ да ве чува! Имајте убав ден
Девојки денес ми ги даде докторот неможам да прочитам баш Добро што име имат.. сега незнам дали за болки ми ги даде или пошто сум прехладена.. има ли некоја од вас испиено вакви таблетки..
Vcera mi prepisaa magnezium direkt od 250 mg samo od panika zab da prasam dali samk po edno na den da pijam ili ?
Pa ne mi kaza niso i izuniv da prasa. Mi rece magnezium samo 250mg. A ja sum kupila 375 me bide neso ako gi pijam ovie pojakive
Ништо нема да ти биде. Пиј по едно. Наредниот пат кога ќе одиш на преглед, прашај го дали треба повеќе, за што, чисто се сомневам дека ќе треба.
Делува на зајакнување на структурата на матката, на срцето, коските.. Има многу бенефити. И јас пиев магнезиум во бременоста.