Сестрата што ми зема брис ич не беше внимателна.. Мене мие прв пат што ги правам 15та недела сум многу инфекција сум имала затоа сум крварела јас не и верувам знам дека многу внатре го стави тоа железото фала му на бога бебето е супер иначе ќе видеше она..
@kostarika sekako ke izdrzis uste malku imas,a i 35 e bezbedna za ragjanje taka da uzivaj si @saramila09 kako toa sestrata ti zemala bris,ne li go pravi toa doktorot nemoze sestra da stava spekulum
Богами и докторката што бев денеска на приватно се зачуди како може она да ти прави кога не разбира ништо можеше некоја беља да направи докторот никогаш не ми земал брисеви изгледа таа е задолжителна да го прави тоа..
Nez mojot maticen gin nekni mi zema bris na mene so edno stapce samo I mnogu vnimatelno samo mi bese cudno a I go prasav zasto ne mi zema bris I za klamidija I za ureoplazma I mi rece nema potreba oti sum nemala odnosi a I pred dva meseci oti iisto mi zemase bris za klamidija I ureoplazma pred ivf I Bea uredni
ne trebalo da dozvolis,da znaes za drug pat da ne davas sestra da ti stava spekulum.sega odmaraj i se ke bide vo red
Да за друг пат нема ни да ги правам кај нив сега одмарам и гледам да сум смирена цела во стрес бев се исплашив многу..
Девојки бебето било свртено надоле со главчето дали е лошо тоа или нема врска денес ми кажа докторката но таа рече дека е нормално бебето се врти а јас пак се исплашив реков готово се наместил да излезе..
Не ми спомнувај. Три дена мислам на пица бурек А никогаш не ми бил вкусен Изгледа дома ќе ја реализирам замислата, јас ќе си го направам
Деновиве за јадење сум леле мајко,сега прочитав чипс и сос и сега тоа ми се јаде Прееска видов наполитанки ајде купив па после бујола ми се пријаде со абц и тоа сега малце каснав
Мене па матичниот ме отече оти моево уште си лежи карлично и не се врти. и за тоа ме плаши оти демек не можело да се сврти му пречела плацентата и сега било приморано вака да биде завртено. Секако во Плодност ми рекоа нема врска како е и дека нема лоша позиција на бебе. Затоа уживај си. Сигурно е нормално да е така штом мојов инсистира на секој преглед за тоа да ми кажува.
Колку јадев пица бурек во првите три месеци ... Повраќајки едвај ќе си отидев до бурекџилица и по пат до дома ќе го изедев Леле и јас колку сум лакома ако видам . Вчера така изедов едно кутивче цело бонбоњера . И после лошо колку ми беше ...
ОХ ми олесна малку ти благодарам многу душо.. Мила ми олесна малку денес цел ден со стрес ми помина..ти благодарам многу