Јави се.. за вакви работи не треба да мислиш дека си досадна ти кажав дека тој ден примив прогестерон депо од што се исплашив послем два дена ми престанаа имав како кафено но не траеше долго само ден и тоа престана јави се и прашај подобро..
Aman bre kakvo zelezo vi se cudam za bris mojot maticen gin mene samo so edno stapce mi zema bris I tolku za klamidija I za ureoplazma ne mi zema bris oti pred dva meseci pravev Bea uredni a I odnosi nemam od pocetokot mi zabranija dr
Nez mene samo edno stapce mi stavi I mi rece oti nemam odnosi ne mi zemal bris za klamidija I ureoplazma I posle I Dr trajkovski go prasav dali taka treba da e mi rece da oti nemas odnosi
Me bolese ama sega gledam malku krv na brisenje doma.sig od toa inace sve bese vo red i od hematomot bese namalen imase podebel cid pomegu hematomot i bebeto nema rrce krvarenje super bese sve
Е па да не ти е чудно мене пред недела дена истото ми се има случено имам односи но со заштита и сите брисеви ми се уредни и пап тестот мие уреден но без спекулумот незнам дали ќе може да се земат сите..
Mene toa sto trebase vo 12 nedela da se napravat ispituvanje ste pravle li nesto drugo ili samo brisevi vi zemaa
Јас бев 14та+4 кога правев брисеви и пап тест.. и стандард секој месец крвна слика уринокултура и др..
Epa ok znaci nema.nes drugo jas pred 3 nedeli sama pravev krvan slika site rezultati ok bea mu gi pokazav i zatoa sega ne pravev I spomna nesto za daunov sindrom anonali site vazni ispituvanja da ne se rodi bebeto so poremetuvanja problemi nes se pravelo se zemalo krf samo i se prakalo amerika na ispituvanje ama mn skapo e nz sto da pravime
Ovoj za site pspituvanja za se so garancija deka bebeto ke bidrt bo red 800 evra vo amreika se prakalo ako vo slucaj izlezit nesto koga ke se rodit bebeto se dobivalo osteta ama.toa ne e stvarta
Пиши на Google и види.. за аномалии кај плодот беше анализата јас правев во мојот град бесплатно и не се чека многу ден или два и ги имаш резултатите