Јас сега бев на преглед за конзилијарно и Симеонова убаво ме гледаше со оглед на мојата истприја ми кажа амниоцитеза можеш да направиш ради чиста мира. Имам правено и првиот пат ако треба и сега ќе правам но по моја логика ако тогаш беше чиста амниото би требало и сега. Сабајле на скриниг ќе видиме убаво се.
@monik55 kako odi procesot za konzilijarno? Jas sum mesecov od komisija na boleduvanje posle sto e potrebno da napravam za da mi prodolzat na koznilijarno?
И јас сум 17+6 и уште го немам осетено,ама на скринингот се гледа убаво како мрда и прета. Мене докторката ми рече дури околу 18-19 недела ќе го осетам.
Значи не знам што ќе правам со овој страаав. Пред да влезам кај докторот ми мереа притисок. Срцето ќе ми излеташе од градите. 150 притисокот, пулсот 160. Ви се случува ли вака од возбудаа? Се е во ред инаку, само овој мојов стрес...Страв ми е да измерам пак сега иако сум смирена.
Мене секогаш ми се случува да се тресам од возбуда и секогаш го зимам мм со мене да не ми се издеси нешто од страв хаха,само што чудно е цел живот имам нормален или понекогаш висок притисок а сега во бременост мнг ми паѓа ептен 90 со 50 и ми се затнуваат ушите...Не се секирај нормално е возбудени да сме мамички ке бидеме
istoto i mene mi se slucuvase na pocetok.sega na poslednite tri pregleda sum po stabilna so normalen pritisok. ama koga me faka strav za nesto moze da go kacam,bez razlika dali sum na pregled ili doma,od panika se slucuva toa i mn se nerviram sto taka reagiram
jas skoro prasav bas za nea, sto se slucuva, dali ja pustija doma ili e vo bolnica uste,ama nikoj ne javi nisto
Не ти кажаа сама да си ја купиш? По аптекиве има различни, цените се од 2000ден па нагоре, мојата ме кошташе 3200. Значи јас ја купив сама, ја примив кај матичниот.
Девојчиња не сакав да пишам,да не ве вознемирувам. Ја се породив на 15ти,бебе е во инкубаторче стабилно е,ја сум дома.Да се стабилизираме ќе пишам и детали. Фала што ме мислите