Утре на матичната да и барам да ми даде нешто за енергија, постои ли такво нешто, не знам што да барам..вака цел ден сум во кревет не сум способна за ништо..освен фолна киселина не пијам ништо друго..
На почетокот сум да..оф леле да лежам ама куќа ми се запусти..ај баш ќе прашам за б6 што ќе каже. Ви благодарам
@karak 10 движења во саат или? Што има врска колку се? Не ми спомнале до сеа мене.. За кока колата фала што ме потсети, минатиот пат беше успано а не ми текна да пијам пред преглед..
Citaj edna strana ponazad Aiiii kolku mi e miloooo Sekako deka ke se druzime. So lesno da ti e i tebe
Силно верувај дека овој пат се ќе биде во ред и ќе видиш дека така и ќе биде! Сега е време за среќа и многу насмевки... а ја видоа ли аномалијата на скрининг или дури кога се роди?
Mene me pustija doma si uzivam sega I mi dadea poliginax samo za gabicnata infekcija posle ke odam na eho da si go vidam bebceto kako e uste ednas ke treba da napravam oti koga imav tolku vaginalen iscedok Dr mislea da ne vodenjakot ama posle rekoa deka ne e no da mi e Mirna glavata ke odam pak