Незнам веќе како да си помогнам, грбот ме кине неможам да се движам, колковите исто.. неможам да лежам ни настрана ниту на грб.. Синусите преполни, се слева секрет в грло и да не остане само на ова ме фати стомакот цел ден од сабајле окапав во вц...
Феминки кога станувам сабајле од кревет имам болки доле 35+4 сум нормално ли е или да си посетам матичен?
мене ич не ми е добро денес немам воопшто енергија само сакам да лежам ни ми се јаде ни ништо сосила се кога ќе одам до вц во текот на денот забележав како лигаво малце кафено мн бледо и потоа пак го снемува не ми тече само кога ќе се избришам дали е ризично ?
ама само како точка, пред неколку дена кога бев на гинеколог на ехо кога ме виде ми рече има мало крварење и сега не знам не прашав дали е стара крв или .. утре секако сум пак на гинеколог за срцева реакција, господ здравје
Бебуш денес активен и тоа во горниот дел од стомакот,ми се чини кај желудникот негде ми е Денес приметив кожата кај препоните малку ми е потемнета. Дали е тоа уште еден ' благодет' во бременоста? Некој нешто слично?
Кој месец си? Не е ништо страшно, јас имав на неколку пати кафено ама ми течеше и не беше ништо, пиј вода и прати го бебушот дали мрда и опушти се секако ако сакаш јави се кај докторот за да бидиш спокојна
6 недела некаде утре ми рекоа за срцева реакција, а дали кога имаше повеќе кафено ставаше утрогестан ?
Не , не ставав ништо. Не кревај тешко, не прави нагли наведнувања , мене мислам од то ми беше таква ми беше работата ама ова ми беше препорака од докторот и дека е нормално... се додека не е црвено е во ред
ми рече да ставам навечер од 200, ама кога ќе имам некогаш кафено и денски ставам и тогаш па потоа се е во ред
Мене само ако стојам подолго на нозе и кога ќе легнам на грб се укочувам и се тегнам како кит засукан. Дур движам немам мака. Ама секако гледам да лежам на страна, а пусто откао сум трудна омилено ми е на грб.