meskovci od koga go napravivte vtoriot skrining,posle kolku vreme bevte na redoven pregled,i dali se ispituvaat d dimeri vo ova tromesecie ili po potreba samo
Да, потемнува. Исто како линијата што се појавува ради хормоните. Кај мене и после два месеци од пораѓај сеуште ми е кафеав и широк Пупакот не се испакна пошто јас си имав кратер
Мислам дека во бременост попрепорачливо е да се пие брусница. Јас искрено кога и да се напиев увин пред бременост се чувствував зашеметена како кафе да сум пиела (кафе воопшто не поднесувам) изгледа има кофеин и појак е. Јас сега од пусти страв никаков чај се немам напиено, брусница си јадам така. Во оние пакетчињата покрај брусница уште 10 др билки има. Баш во аптека им барав чист немаме таков ми рекоа, најарно купи си брусница на мерење.
Не се ни наоѓа чај од чиста брусница. Јас пиев од тој мешаниот на Алкалоид, но ете можеш и да вариш брусница.
Со тоа што ме гледаше може повише од пола саат се убаво објасни секој детаљ бидејки беа тука со него и ливринова и самарџиски во споредба со нив е стварно стручен.
Еве влегов во 36 конечно. Утре сум на цтг и ехо. Имам контракции без болки, кај да е ќе биде, едвај се движам, секој ден по 1кг ставам, возбудена сум ептен зошто знам дека се ближи денот. Уште неделава да ја издржам совршено ќе биде... ти како си?
Маџунков и те како е стручен. Се едуцира, оди по семинари, прати новости. Еден од ретките кои беа ок во нашата болница. За жал кратко беше тука.
Ок. Дали е стручен може да каже друг со исто знаење ко него. Вака е личен впечаток, а тоа не е исто. И 5 мин се доволни ако го бива докророт. Ништо лошо. Чисто ме интересираше перцепцијата на што се должи
А кој зборува за докторот? Ако не пациентот? Од лични впечатоци се стекнува мислење за лекар. Не се што е на Гак не чини.
jas eve 24 nedela za nekoj den.ama mnogu potesko se dvizam za razlika od pred dve nedeli.kazi mi kako gi osekas tie kontrakcii dali e toa stvrdnuvanje na stomakot deka i mene povremeno mi sw stvrdnuva epten ama ne e proseldno so bolka nitu pa na nekakov intreval.licna poraka dali mozes da primas,probav no ne se prakase
Bev denes za da izbegnam guzva vikam ajde popladne. Onie na gak na urgentno idioti prvin zosto dojde pa posle im kazuvam deka kako da mi tecese nesto ligavo neznam dali e cepot Abe nesakaa da razgovaraat nitu da soslusaat. Samo ctg vika imas bolki ama ne se za otvaranje a vikam da proverea eho moze zamatena voda i drn drn bas im e gajle be. Haos zdrastvo