Имам дома замена за канестен се вика микорил некако само ме пече и ми е страв да ставам од страна друго со што може?мислам вака почнува да ми се прави од утрогестанот два пати дневнп кпристам
Јас без да прашам доктор не користам ништо, консултирај се најдобро. Моето е само благо чешкање не е печење.
Женски имам уште 1 недела до денот, секрет ненормален и чешање. Да земам интима на нивеа? Некако премногу е силен мирисот, имам чувство како луѓето до мене да го осеќаат тоа
Со лесно да ти е и јас чекав се изначекав Дури сега во 6 месец, 23 недела почна да ми се познава меше Мене во 12 недела ми рече машко е, потоа во 17 недела пак машко и сега во 22 недела кај др доктор ми рече женско сега незнам на кој да му верувам
Леле и јас уште не знам. На два пати матичната ми рече личи на девојче ама не е сигурно, нејќеше моево да се намести да го видиме. Сеа чекам втор скрининг во септември имам закажано, па тогаш да дознаам.
Мене во 12 ми рекоа девојче, пред неколку дена го прашав пак матичниот дали сигурно е девојче и тој си поќуте, вртеше со ехото, пробуваше да види ама веројатно штом не ми одговори на прашањето, не беше сигурен... На скринингот ќе потврдат си викам, ама секако убедена сум дека е женска
Мене ми кажаа во 14 недела машко па после во 17 ми потврди друга докторка дека е машко,го видов и јас и сликиче ми даде.
za kandida jas koristev vaginaleti donafil,mnogu efikasni a se na prirodna osnova.malku se poskapi ama imaat efekt.okolu 800den mislam deka bea. ima li nekoja pieno od ovie magnezium do sega piev mg direkt od 400mg.sega sakam da probam so ovie.
Здраво девојки 18недела сум и повремено осекам болка во долниот дел од стомакот кај јајниците,како некоја струја да ми поминува.Дали е нормално тоа не можам до утре да издржам имам закажано преглед,ме фака паника
За жал девојки кај мене среќата кратко траеше . Денеска божем на скрининг докторката ми кажа дека на бебето престанало да му чука срценцето уште во 8 недела, утре ќе мора да правам киретажа. Се ми се насобра за една ден ама тоа е морам да бидам силна и упорна за второ бебенце. Ви ја посакувам сета среќа на сите да се гушкате со бебушите. Дај боже да бидам активна за пола година пак во темава! Ве гушкам сите !
Жал ми е. Претпоставувам за во Систина зборуваш, не за Перкова? Таму би требало да е веродостојно. Биди јака и повторно те чекаме во темава
@danichap Да денеска бев во систина кај др Гордана Петровска она утре и коретажата ќе ми ја прави. Знам мора да бидам силна.
Офф душо, жалам истото ми се случи и мене, missed abortion после 4 циклуси од киретажа пак останав бремена и тоа со прв обид и имам нормална бременост. Те гушкам, ќе помине време пак ќе си останиш бремена
Многу мие жал душо но ете некогаш се случуваат вакви работи. Ќе помине утрешниот ден и ќе почнете нова етапа. Одма направиси испитувања трансфузиолошки обавезно и брисеви,без тоа повторна бременост немој. За кратко ќе се радувате пак
Mnogu mi e zal i se potresuvam na sekoj vakov post.Bidi najhrabra utre i srekata da ti se nasmee sto pobrzo.