Јас одам, и од причина што не креваат директ таму закажав, плус нешто реновираат и поради одмори може и да идат само прва смена.
За некој ден ке одам да го слушнам најубавиот звук што постои во светов Едвај чекам Дај боже да можам да престанам од плачење
Хахаха Спијам ко заклана и кафе не можам да пијам а порано си пиев. Стомакот од време на време ме боли али благи болки... И то сега за сега
Вие што одите на работа како издржувате по 8 саата? Јас на 28ми влагам во 7ми месец и денес почнав прв ден на работа. Работата ми е со седење ама се осеќам ко воз да ме згазил. Глава ми пука, нозете отечени бумбар, кичма ме скина. Може и од стрес дека прв ден па сум преморена, незз што да кажам. Се мислам како ќе издржам до 9ти.
Со сила издржувам, секој ден мачење Ама мора да се оди. Само незнам како ќе се издржува понатаму до 9ти, сега сум 24 недела а веќе почнувам да неможам.
До 9ти месец одев на работа. До 25та недела бев океј, после се потешко ми беше. Последниот месец ми беше стварно многу тешко.
Jas Pak placam za na rab da odam doma psihicki popustiv oti prethodno rabotev na dve rabotni mesta I non stop bev izlezena sega odednas nema ni rabota ni nisto ama ajde ke se izdrze nekako
Женски што земате или што земавте против повраќање, неможам ништо да каснам одма повраќам многу ми е тешко и нон стоп само ми се лоши