A dupla doza magnezium? 700 mg dnevno bez problem moze, vikaat i kalcium pred spienje da se vnese ama odvoeno od magneziumot
mene mi kazaa deka magnezium moze i do 4×250mg vo den Devojki kolku od prilika e normalna dolzina na cervix vo 27 nedela
Браво за идејата, имам дома така ми стои, ќе го активирам ❤ Од стружанка си купив јас убава спаваќа, прилагодена и за доење
Ke vi pominat site bolki zenski.Mislam stom se osvestiv od carskiot ko od novo da bev rodena.Eeee tek posle pocnuva zabavata.Interesno ke vi e so nespienje dupla poveke od sega Jas veke otrpnav,i sobiram sili za vtora bremenost
И јас имам грчеви скоро секоја ноќ, пијам навечер магнезиум но пак исто, после ме болат цело време и преку ден како згрчени ми се. Исто така многу ми се жешки стапалата навечер.
Мамички за главоболка што пиете? За прв пат почна да ме боли главава од кога сум бремена знам дека не смее апчиња па незнам што да земам. Земав само витамин Ц.
Denneska me boli.skroz dolu i osekam.kako balgomi nz kako da opisam.me udira ama.ne kako sto osekav dr denovi ubavo udiranje od bebush ama deneska i tvrdo mi e mn dolu me boli i tvrdo mi e bebce mi e tuka se plasam Nisto ke izdrzime za bebinjata jas nisto ne piev
Дали осеќате тие што се 8ми месец брекстон хикс?Како слаби менструални болки осеќам не во редовен интервал ама 2,3 пати во саат време...баш се заплашив малце ама кога прочитав тие се лажни контракции вајда
Јас спуштав ролетни,се да биди темно и спиев. Само одмарај,без нервози и ќе ти помини. Мене такви главоболки ме фатија 3-4 пати на почеток на бременост ама мора да се издржат. Не пиев ништо.Со лесно
Ќе го сменам и магнезиумот да пробам друг да не ми делува подобро. Девојки освен магнезиум директ и овој од 250 мг од кој магнезиум пиете?
Јас пијам две дневно на synergy магнезиум 350мг + б6 капсули се, директ прашокот не ми е убав. А мислам дека mag citra е подобар,магнезиум цитрат е и најдобро го искористува организмот ама 860 ден беше кутија за 30 дена во еурофарм па ми се виде скапо
Тој го земав сега магнезиум директ цитрат 19 ден кесичка,земав неколку за проба да видам како ќе делува.
Некни се жалев дека слабо ми е активно бебе. Си дојдовме дома и сега наплаќа за тие 4 дена што беше мирно. Изгледа знаеше дека не е дома па седеше мирна. Умница на мама.
Deneska bev na kontrola bebusot e 1730 a sum 31 nedela doktorot mi kaza deka ne e na odmet sto mi e pogolem za taa nedela sto mislite vie nemozam da najdam tabela kolku bi trebalo da bide otprlika za taa nedela se izvinuvam za latinicata od tel sum