Тоа може да е од цревата, доколку си јадена кога се врти и преместува со ножињата удира по цревото и тоа дава звук
Јас се утепав од внимавање и јадење здраво и пак холестерол и триглицериди покачени. Знам дека малку е нормално, ама уште се чудам од каде кога се рушив јадење само овошје и зеленчук и интегрален леб. Се чудам кога читам вака како им успева.
Јас благото успешно го тргнав,крваната слика минатиот месец ми беше на граница сега ќе видиме овој месец како ќе биде.
Барем со шеќерот немам проблем и сега малку се опуштив да касинам благо. Инаку пред да направам тест за скриен и од него бегав.
Ne ocudena bev duri kako e mozno toa prethodno vnimavav sega ne oti od depresijata nemav apetit ama I toa pomina jadev nasila
женски кои друга фолна ја користите освен премама повеќе неможам да ги пијам многу ми се гади сакам др да сменам и дали и другите имаат омега што ги пиете ? некако и осеќам овие дена како да ме стега во градите не знам од што може да биде од левта страна под градата дали од желудникот ми иди или не знам .. апче за желудникот какви пиете ?
Ма ќе си пукнам. Имам вулвитис (не е вулвовагинитис-внатре немам чешање),големите срамни усни ме отепаа од чешање,срам ми е да шетам. Преку ден се мијам неколку пати,ама чеша. Чаре?
свари чај од камилица и неколку пати во текот на денот мијај се и намачкај си се со павловичева нешто пробаЈ
може така да се довоспали местото не се знај како ќе реагира вака посигурно е пробај со камилица и павловичева нешто побарај од невен @LoveHope
Нормално е, не се вади од памет. Незнам од што точно е звукот ама и многу други трудници го слушнале. Некогаш може да се чуе и клокотење вода @anita123 и мене ми се гадеше па и повраќав од Премама, ама со Фемибион бев супер. Да пробаш со Канестен крема?
Мачкав Антифунгал крема,ама тогаш за тогаш. И забележав ми смета кога ,се бришам со тоалет ми смета..
И мене од пред неколку дена ми се воспали кожата горе кај влакненцата што растат, се мачкав со кокосово масло ублажува малку, а надоле ништо не ме чеша, незз што може да биде..
И јас истиот проблем го имав,на ден по сто пати се подмивав со сода и камилица и ништо.бев кај мат.гинеколог ми даде канестен не ми помина,потоа полигинакс и од тие немаше ефект. И на крај го прашав докторот што ми правеше инвитро и ми даде макмирор мислам дека беа и ми помина.
14та недела сум и веќе некое време имам тегоби во стомакот. Кркорење постојано на цревата и гасови дали е сте имале вакво искуство и со што да се санира ?
Celo vreme se mislam kako se vikaa.Da si ziva .Nekni Trajkovski mi dade livce od niv.Mnogu bile dobri