Ма навечер си игра со мене со тоа мочањето. Утре ќе одам на контрола,16та ја, завршувам,се надевам ќе видиме дунде или туле
Не посебни, наутро имам балгами поради крајниците, ама тогаш ги осетив посебно и отидов да се проверам.
Можно е, мене ме болеше многу минатата недела. Мислев настинка е, со чај се лечев. Денес за брис отидов заради болки во синус, па по пат ми текна и крв. Гранулоцитите вриштеа. Фала ти сепак. Не знам зошто имам уплав од антибјотици. Ама кога се мора..
И јас многу се плашев, се консултирав со сите доктори и фармацевти што ги познавам и сите ми рекоа дека многу е подобро да се лечи отколку да предизвика други несакани последици.
Не мора да значи дека ако има бактерија на обичната ќе покаже на ук. Може ук ќе излезе негативна ,т.е имаш бактерија која не е уропатогена и со самото тоа не треба антибиотик туку течности и чаеви. Јас би чекала резултати.
Дали уште некој има секоја вечер некои сонови без врска? Аман веќе,се избезумувам! Имам слушнато дека на бремени жени им се случува да сонуваат неубави работи,ама една ноќ бебето ми го нема,другата маж ми нѐ напуштил и се будам како будала и плачам. . Почнав да забегувам.
Јас. Секое утро станувам и се смеам во кои филмови запаѓам од трагедија во комедија и обратно. Наутро ми доаѓа и оскар да си доделам. Плачам? Многу си емотивна.Само сфати дека не си нормална и ќе ти биде полесно
Труднички, кога почнавте да се мачкате на мешето за да не се појават стрии и со што? И кога почнавте да носите труднички панатлони? Јас сум 10 недела, уште немам меше, но треба веќе да се припремам @Minnie 1, и јас сонува многу неубави сонови. Се потресувам во сонот и после кога ќе станам уште некое време ми е неубаво. Веќе се навикнав, ваљда е нормално затоа што постојано мислеме дали ќе биде се во ред и потсвеста си работи во сон.
И јас многу глупости сонувам ама не му обрнувам многу внимание ете и тоа било нормално . Јас па имам др мака цела недела не боли долу ниско стомакот посебно откако ќе одам во ВЦ по голема или мала потреба, осеќам како затегнатост, денес имам и дијареа а на работа сум сама. 26+4 недела сум, а др недела сум на контрола, малку ме фаќа страв.
Си носам од 10та недела пантолони, не дека имав реална потреба ама несакав да се стегам а и кеиф ми беше да си купувам трудничка облека. Почнав со мачкање од почеток, некаде 9та недела, наутро со путер хипп, навечер со масло еуцерин. Пижамите и после незнам колку перења ми мирисаат на прегорено масло.. ужас
Секој различно си пресметува.. не ми е важно да ли сум влегла или не разлика 5 дена и така ќе влезам за неколку дена
И јас сонував лош сон... Ко да бевме со маж ми да го слушнеме срцето....една тишина Не чукна ни срце ни ништо. Од памет се извадив утрината
Јас полошо сонував не се секирај Сум се породила и свекрва ми го пикнала во Стокомак кеса го врзала во чвор и во ташна го ставила