Навечер двапати да, ама за при крај кога бебуш е голем знам дека се мокри често, затоа ми падна чудно, дека јас не сум ни на пола пат..а носот затнат и кај мене, сега барав од оние инхалаторите како лабело што се ама читам не се за во бременост па така си легнав..
За киселини ама онака баш ме гори хранопровод и желудник, што помага? Има спреј на база на морска сол што е дозволен, можеби малку ќе ти пушти од него.
Има такви во многу варијанти ќе земам ќе пробам. За киселини ладно млеко ако можеш да пиеш ( или чоколадно млеко ).
Јас се породив и ми остана затнат, 10м еве бебе направи јас уште на уста дишам и со барут сува уста станувам
И јас мислев и се чудев скоро 2 месеци ми е затнат и ништо не ставам, така терам Од денес 27 недела, не ми се верува како лета времево, станав со болки во дијафрагма и во десниот колк и цела недела долу ниско ме боли стомакот сите велат нормално било па не кревам многу паника, на контрола ќе одам оваа недела се надевам се е во ред
Носот затнат и кај мене.. се мачам со сон неможам да спијам се будам рано 5/6 пати во вц желудник ме искина што јадам ме боли дури и овошје кога јадам ме боли киселини да не збориме пак се вратија тоа се нашите слатки маки чаре нема освен пораѓај тоа го знам 27+6
биди среќна што одиш само 2пати ноќе. Мене ми фалеше уште перницата да си ја земам и да спијам во вц хахаха
Jas vcera imav bolki I kiselini vo zeludnikot se napiv caj od nane I mi pominaa kiselinite I zeludnikot
исто и мене 3 недели ми беше така одвај се користев никако не врвеше, една недела помина сега пак почна да ми се затнува јас си мислам настин ми е инаку користев спреј од морска сол мукоплант ама има др од истото со некоја тревка тој поефикасен ми се покажа одколку обичниот
Probaj so detskiot sprej meralis jas vo prvoto tromesecie maka macev so nosot I samo on mi pomogna nego mi go preporaca dr trajkovski