Јас 3 дена има шо сум вака. Не дека 100% ми е затнат ама речиси Ако не помине ке барам некое спрејче нешто... Не може вака неее
И мене ми се лошеше од тој, и си го сменив со Магнесол шумливи таблети, и пијам по 2 до 3 на ден. Сама си го сменив, не прашав доктор и од овој супер ми е
Магнезиумот на Natural Wealth и јас го сменив на Алкалоид ,и матичната ми рече да го заменам со овој и супер ми е.На ден 2 од овие пијам
Зар и затнати ќе бидеме, па не е фер бе жени, неможиме да спиеме да јадиме да се движиме што ли е следно Добро дали некоја од вас ослабна наместо да се поправи? Ослабната сум 3 кг
Првите три месеци бев минус 4кг. Не се секирај ќе ги вратиш брзо. Јас ретко повраќав( и уште ми се случува да повратам некогаш), ама многу ми се гадеше и јадев пола од тоа што сум внесувала претходно. Еве сега со Тотхемата борби водам. @monik55 по колку ампули ти кажаа да пиеш?
Не до сега не сум повраќала само имам гадење и одбивност на голем дел од храната ама сепак си јадам почесто и помали оброци Дај боже така да биде моите ме напнуваат што сум ослабната, а крвна слика правев и се си беше во ред. Тотхемите се многу грди ги примав еднаш докторот ми имаше препорачано да ги пијам со малку сок за да не ги осекам, пробај така
И јас ослабнав 3 кг. Од 12 та недела наваму си ги вратив тие 3кг. 21ва недела сум. ТСХ ми беше многу ниско, 0,02, и др рече дека можно е да е од тоа. И косата ми паѓа но тоа е..
И јас по две. Прв ден како се залетав на гладно... Назад се отиде. Па на сета мака уште и антибјотик. Желудникот каша. Се мислам да ги испијам и да мењам. Спирулината ја фалат. Еве сега од нив киселини имам не можам да спијам. @***Bony*** со портокал ги пијам. Немам проблем со вкус, благо ми е, после 20минути маката ја осеќам. Како да сум се прејала 10ка со кромид ми е тешко. Чим крвната слика ти е супер, не се замарај. Ја кога бев ослабена железото ми беше 22, сега 6. А јадам се хранливо, тогаш ништо.
Значи не сум едина што ослабнала добро е важно се нека е во ред со бебушот @Charlotte* јас немав мачнини од нив, пробај смени ги сигурно имаат замена, пробај и со семе од коприва и тоа помага многу
Jas od tothema po gadno nesto nemam probano I zamena za niv mi dadea heferol I nemav maki so niv ic I zelezoto se pokaci za dva meseci od 6 na 25