Ви се има ли случено како внатрешно чешање на нозете особено под колено до петата,како жештина и сврбење чуствувам.
Женски сега кога се туширав мн се изнервирав. Цел задник, колкови, па дури и под пазуви( цели страни на грбот, но не и на грб) сум нафрлена со ситни мозолчиња кои не ме чешаат или болат. Има ли некој др ваков проблем? Јас претпоставувам дека е или од хормони или од што спијам на страна. Ама по малце и страв ме фаќа, 300 работи ми се вртат низ ум. :/
И јас од како останав бремена се исфрлив..велат дека ако се исфрлаш во бременост е девојче во мојов случај е така
Исто и мене цел задник ми е нафрлан со мозолчиња и исто не ме чешаат. Јас баш се чудев од што така ама сеа гледам не сум единствена
Девојче е. На лице немам скоро ништо и сите ми викаат дека сум среќничка бидејќи од девојче демек се правеле акни. Ама од пред некое време по тело сум лом. Денес кога се видов ми се плачеше.
Јас сум со две момчиња па цело лице ми е како во пубертет со ситни акни. Со лупа да ги гледаш, ама тука се.
Jas heferol mila go piev posle rucekot taka mi rece opstiot maticen lekar oti najarno bilo posle rucekot a mesto premama pijam femibion I go pijam so rucekot Mene pak epten mi se iscisti liceto od akni iako nemav kojznae kolku sega mi e epten cisto vo bremenosta
Како си се тешиме лелеее Сега и на вага се качив, се извадив од памет. 20нед + 5кг. Ми е срам на маса со луѓе да јадам. Прва се џапам за јадење, јадам како други да нема. Не можам да се контролирам, вака лакома јас не сум била.
За јадење и јас ептен сум стрвна, 30нед а веќе +8кг. Главно хоби ми е јадењето, не дај боже да готвам во кујна или да чистам, мора нешто да се грицка. Инаку и јас носам девојче и немам акни, така што прекинав да верувам во тоа кажување, пред да останам бремена имав многу проблематично лице, што ли не испробав за нега. Сега си се радувам што е вака
22 недела од денес мајки Одлично се чуствувам.Полна сум со енергија и позитивна цело време Убав ден на сите
Јас се поминав прва поцка и шербетот за скриен шекер,сега се тетеравам од што мие лошо. Среќа сум блиску па лежам дома иначе кој ќе дремеше таму два саати
Масажа, мм обавезно навечер мора да ми измасира нозе макар малку инаку неможам да заспијам..и 2 перници обавезно ставам под нозете долу, многу ми помага тоа..
Јас наутро после доручек пијам фемибрион па после 2 саати хеферол и ц витамин, па кога ќе се вратам од работа после ручек крај 5ч пијам фероглобин и навечер пред легнување хеферол и ц витамин па магнезиум. Дозирање в крај
Мислам дека ме фаќа настинка. Ми лути во носот и по малку секрет ми се собира и само кивам. Сакам да земам вит.Ц мислам дека е дозволен, и ќе пробам со топол чај и супа со биберче па ќе видиме дали ќе попушти