Имав болки во препони вчера и завчера и сега помалку се движам со кола ме носат на работа одмарам повеќе 32 недела со едно, ти си со близначиња дупла тежина имаш нормално е да те боли. А и при крај си со лесно
Душа мила и ти си при крај со близначиња. Ние со едно се имаме, мене се ме боли, јас се мачкам и со крема за половина не знам ни како ќе ме биде до крај. Од денес само 26 недела.
za polovina veke da ne kazuvam, od 25 nedela kako pocna da me boli veke otrpnav na taa bolka,inaku samo odev odma na doktor ko ke me fatea bolki,pa site kazuvaa normalno bilo i se pomiriv so taa bolka.sega bolkata vo preponi naprd i muskuli taa me plasi,do kraj znaci nema raat se nesto ima da bolucka
Има некои стегачи за половината во бременост не знам дали тие може да помогнат нешто, како бандажи за половина на трудници. Иако не верувам, јас со половината имав и претходно болки така да сега до крај ќе биде издржи
Луѓе лицево катастрофа ми е. Се нафрлав многу ко црвени мозолчиња и многу е грдо неможам да се гледам на огледало Незнам што смеам, што несмеам да користам во моментов и што би имало ефект? И пудра да ставам грдо е оти и сува ми е кожата на тие места
Слободно да. И тоа можеш колку пати сакаш во ден да се мачкаш не е ограничено. Не дека нешто ептен помага али моментално да те утеши е океј.
Малку пребарував и погледнете што најдов. Можно е ова? Стварно има луѓе што тропаат глупости ама веќе незнаеш во што да веруваш. И ние имаме незаштитени односипа ме замисли
Кичма, препоните, колкови... 23та сум, е сега не е континуирано ама ако сум стоела малце повеќе на нозе одма осеќам болка и легнувам. Мислам од тежината е.
Се зборуваше за ова скоро. Имало случај иначе, жена да забрени додека е бремена Но бар јас како што читав одамна и колку што се сеќавам и жената била редок случај, со две матки... А ми текна... се зборуваше и за некоја што забременила така и имала близнаци со различни татковци Едит: заборавив и ова... две бремености истерав, незаштитени односи од почеток до крај, по едно бебе родив
Мешиња јадете ли цимет? Негде прочитав дека не смеело во бременост да се јаде дека пррдизвикувал спонтани абортуси. А јас баш и обожавам цимет посебно со јаболка или во сутлиач или чај од јаболко со цимет мх мх.. Баш вечерва мајками ми направила еден пудинг со јаболка што мн си го сакам и одозгора имаше цимет на купче па од кога прочитав ѕака го тргав со лажиче а баш го обожавам
Прашање до поискусните 38 недела сум веќе три дена имам чуство на притисок во вагината и некако како со нож да ме прободува и осеќам остра бокка трае секунда и престанува дали е нормално за оваа недела се извинувам за опишаното
Имам силна болка во градите, некако како на менгеме да ми се стиснати белите дробови со отежнато дишење. Бебево е или срцев удар?