Devojki denes od sabajle me boli dolniov del vaginava koga stanuvam kako tezina i ne mozeam dobro da odam mi se koci nz kako da opisam bev na lekar me vide doktortkat rece se ima svrteno so glavata nadole i so nogata te ima povredeno nekako ama nz se uste mi boli
Јас си купив од пенти за трудници специјални...и си ги носам нормално до горе зошто е предвидено место за мешето. 160 ден мислам дека беа.
Не би навлегувала во излишни и ниски дискусии. Под број еден: Да осудиш некој е најлесно,ти не знаеш што јас имам поминато и КАКО и со што јас се пазам во бременоста! Можеби имам пример баш спротивен од горенаведените. Можеби баш кога сум се пазела па нешто се случило,затоа сум рекла сега ќе се опуштам. Затоа,крени рачна со непотребни коментари,особено за некој за кој не знаеш апсолутно ништо! Под број два: Ако кон некој беше ироничен коментарот,беше кон самата себе. Ти благодарам што го проследи со внимание и овој коментар!
Женски јас пак да се пофалам. Некогаш и се жалам ама дај боже сите се почесто да се фалиме,помалку да се жалиме. Бев на преглед кај матичната и ја видовме бебушка, досега си беше секогаш точно според последна менст. Е сега според последна менс 11н, ама според бебушка одиме една недела понапред и сме 12н (малку се зачудив ама докторката рече во ред е да оди понапред) па закажавме за приска и скрининг деновиве. Среќна сум Ви посакувам сите да сте
Може ли слика да видам какви се трудничките, јас немам сретнато овде, купив обични, под стомак кога ги ставам многу од страна ме оцртуваат, онака лошо стои, на две предвоено, а да ги дигнам над стомак шубе ми е, да не ми биде нешто
Јас купив за трудници од Ваикики, супер се. Инаку обични хулахопки носам така што тој горниот ластик го сецнам на неколку места со ножичка и мака немам, не оцртуваат и најбитно не стегаат Девојки што земате за настинка и болно грло?
Јас Проанги спреј ставав и гаргара со бетадине. Исто лижев и витамин ц, ова мислам најмногу ми помогна + топла супа со бибер.