Не му е ништо. Јас пред некој ден и тоа убаво се треснав со корпата за алишта и еве бебка си мрда си клоца, се надевам нишш не и е. Заштитено си е тоа. Колку и да се плашиме и да паничиме ние.
Доколку немаш болки крварења и слично ништо не му е не се оптеретувај, паѓаат жени на стомак па ништо не им е .. многу правиш лоши 'филмови' не си стварај стресови беспотребни заштитено е и далеку е од повреди од такви лесни удари
Мамички што имате нарачано перница од сомина шоп за колку време ја добивте? И дали ви се јавија кога ја доставуваа или ден предходно хаха? Јас нарачав во понеделникот ми рекоа за 2 до 4 работни дена а во петок нема да бидам дома па си викам баш тогаш да не ја донесат хаха
И јас сакам да ја нарачам ,дали е убава? Да не се сплеска одма која и е сега цена, уште е на попуст за 1190?
Да уште е толку плус 100ден за достава до дома. Мене на форумов ми ја препорачаа таа ја нарачав па ќе видиам што ќе биде хаха
Хаха е голема е ја секако кога ќе се заградам и сега со перници од сите страни за него нема место хахха
Пак истиот страв од пред 20 дена... Точка бледа крв на тоалетната и тоа само што ја допрев до ептен предниот дел (дури пред клиторисот). Од вагиналниот отвор немаше ништо... Ќе спобудалам веќе...Можно ли е да е од некое ептен невидливо нешто (влакно и сл.)? Пред 20 дена имав гребнатина сега не можам ништо да видам. Пред 1 недела бев на контрола се беше добро. 29+0 сум денес
Жени имам две прашања 1. Дали тие што ги сушите алиштата на бебко во сушата ги пеглате? 2. Користам рол он без алуминиум и парабени, дали може да го користам додека дојам? BTW, ја имам перницата на Сомниа, прекрасна е
Мешиња ми текна сега да ве прашам смее ли лакалут актив паста за заби да се користи? Јас ја користам само со таа паста за заби се мијам и пред да останам бремена и сега бидејќи снепцава често знаат да ми се воспалат и единствено таа ми помага од кога ја користам па да не се подречам и у бременова сум добра со непцата и ако ја прекинам знам дека ќе имам проблеми со нив а и сега ми текна да прашам бидејќи знам тие средствата за миење на уста и нега на непца не смееат ама за пастава не ми текнало до сега а јас активно си ја користам а веќе сум 22 недела?
Па и ја така мислев ама исто мислев и за средатвата како лакалут и сл и тие не ги голташ ама не смееле у бременост да се користат
Jas koristev i od tecnostite za plaknenje pred nrkoe vreme. Ne znaev deka ne se preporaclivi. Colgate pasta koristam..mislam deka nema vrska pastata.. Jas koristam Dove antiprespirant i ne mozam bez nego..Retko koj dezodorans me shtiti, ovoj mi e pogoden, a ne znam dali e mnogu steten. Mislam deka bezaluminiumskite mozat da se koristat, pobezbedni se.
Има некои промени, некои симптоми или се е исто како досега мила? Многу би ти била благодарна да ми опишуваш кои промени ќе ги имаш деновиве од 37 недела. И секој ден можеш да кукаш слободно, јас те читам
Според апликацијата сум 34+6, термин од докторот ми е 04.12, а според мерките ме водат недела дена поназад. И сега јас која недела сум? За која да си читам?
Цурици да ве прашам нешто .Вчера бев кај Ивановски и ме гледаше на ехо и го слушнавме срценцето прв пат 6+3 сум.Но ништо не ми провери ни притисок ни килажа,исто ни мојата матична.Нели порано се отвараа едни книшки и во нив се се забележуваше? Ни ми кажаа што како следува за прегледи и испитувања само контрола за 6 недели .И најако беше ме искара зашто го пијам утрогестанот немало никаков ефект така само вагинално морало и тоа подобро било кринон.Што е на ред за испитување дај кажете да не бидам ко теле мутаво