Душа мила,јас и ти со исти маки. Тебе да те охрабрам,а себе не можам. Цел ден сум во грч некој,дури и телото ми се тресе,не можам да се смирам. Велат треба да мислиме на малите,наскоро ќе ги имаме во рака. Ќе ги гушкаме. Која недела беше ти? Јас па мислам царски е бар без мачење. Јас се плашам да не тргнам природно а да завршам царски. Ако мора да ме породат ќе бидам со провокација, а 70% од провоцираните имам читано дека завршуваат со царски. Стисни заби душо,за нашите малечки мора да издржиме.
Не се секирај јас со првото бев со провокација со 1 прст отворена, после 3 саати болки се породив нормално. Како и да е царски или проиродно со лесно да е. Мене ме фати трема сега И ја ссум тука од утре 39та
38ма недела сум ме задржаа во болница ако не денес и треба ќе ме шора Ти благодарам многу Ти благодарам многу Ти благодарам многу кај др митко ивановски. Ти благодарам многу ми значи вашата подршка
Ти благодарам многу душо Ти благодарам многу дај боже и што побрзо да си го видиш бебушот Ти благодарам многу
I jas istoto prasanje go imav i maticniot mi kaza deka vo 20 nedela vleguvas vo 5 mesec, od 24 nedela si 6 mesec i taka gi smetas do kraj po 4 sedmici
Мешиња денеска прв пат неколку пати почуствував како мавање ама го чуствувам во вагината и притискање како за мочање а не дека ми се моча ама така чуствувам си помислив дали бебето притиска и мава ниско толку да чуствувам до сега го чуствував повиспко не така ниско или нешто друго ? Малце се исплашив ми дојде чудно. Инаку сум 26 недела
@saramila09 со лесно девојки од ништо да не се плашите верувајте кога ќе ги гушнете бебушките на се ќе заборавите ајде храбри мами ве чекаме со убави вести ве гушкамеее
Јас од денеска 29- та недела Денес бев на преглед се е ок , си го видов најмилото лиценце на свет . Додека докторот ми го покажуваше бебчето, тоа слатко спикаше , уште сликата ми е во глава . Незнам само зошто на крајот ме праша дали пушам цигари кога воопшто не пушам
Да не спомна нешто калцификати на постелка? Обично ако има, тоа прашуваат... Инаку некаде видов дека машко е и второво? Или грешка сум
Цел форум го прелистав. Дали е можно никоја да немала ваков случај во бременоста да односот меѓу стомачето и главчето за кој важи дека е приближен, не е таков? Уште кога ме седна др на ехо искоментира дека стомачето многу е пораснато ....