Немисли на тоа сега,ќе ти стават инфузија и ќе ти ја смири потребата за храна.Сега само имаш за задача да се опуштиш и припремиш за состанок на слепо со љубовта на твојот живот
Дај боже да ми дадат и киселини од вчера имам катастрофа неможам повеќе немам кисела вода иначе би пиела смачено мие ме убива од вчера. Уште малку и ќе ме земат кај и дае ќе ве известам кога ќе се разбудам ама да си знаете денес ќе ја бидне работава
Мислам дека нема да ти дадат а и после царски ден или два ќе си на двопек и леден чај, тоа е за да немаш многу потреба од тоалет и недај боже запек. Ќе издржиш, само да го земеш враце ќе заборавиш на глад Дали некој сте користеле хидроциклин маст? Имав некој полип помеѓу препон и срамна усна, беше само кожичка, а вчера ми се наполнило со течност и е како воспалено. Ноќеска малку како да истекла течноста но пак е полно. Бев на матичен ми даде маст хидроцикли. Да не е човек раат
Женско е.. не душо турско име ќе и дадам МЕЛЕК во превод значи (ангел/а) ќе се вика пошто пишав и друг пат турчинка сум.
Леле мила те молам извини .Јас некако по имево твое мислев се викаш сара, не сум прочитала дека си турчинка. Ама сум глупава човече
Ме изнасмеа и мене. Досасно дома, се скренав, а само 3 дена сум на одмор. Имам работа низ дома ама немам енергија, па ни сонце нема ништо не ми се прави. Ова како предпородилна депресија Бебчето мава ли мава, сега дека повеќе седам тоа е поактивно @saramila09 со лесно да ти е, се најдобро.
Хехе ме изнасмеа човече ке биде и кај тебе за брзо Со лесно душо и без грижи до вечер веќе ќе го имаш најмилото суштество во прегратка
Од сабајле ве мислам @verba I @saramila09 Со лесно и на двете Повторно чекаме беблиња на празник, убав ден
Здраво од мене, нова сум на форумов инаку денес 8ма недела. Еден месец пред да останам бремена открив покачени антиТПО 172 и никој не ме прати аникаде ниту пак ми даде терапија... Пред еден месец кога дознав за бременоста направив анализа на хормони и ТСХми беше 3.6 а Ф4 8.3 и гинекологот ме прати на патофиза каде др. Ангелина Богдановска ме прегледа и рече да не пијам ништо туку да дојдам за месец месец и пол на преглед, да не пијам ни мултивитамини освен фолна и ц витамин.. јас деновиве се изначитав и оспаничив за хашимото и не дај Боже малформации и денес отидов кај Др. Татјана Јосифовска приватно и таа ми рече сум за терапија но ќе ми одреди утре колкава зависно од резултатите... Прашањето ми е дали доцнам со терапија? зошто како што читам сите почнале пред бременост и веќе пиеле...