Ајде со леснотија да ти мине процедурата, и потоа да си уживаш најмногу на свет Дали ве фаќа некој стрв за некоја храна? Еве мене за јаболки ме фаќа, дури некогаш кога ќе се разбудам ноќе додека не изедам јаболко не можам да се смирам ниту да заспијам Среќа не е пица или некоја друга безвезе храна А кога не бев бремена не можев да поднесам јаболки, ми правеа киселини
Falaa mila ti ja pustam seta sreca I ti vo najskoro vreme da se prefrlis ovde da mi se pofales so visoka beta
Мојот како што кажав е со години.Дури ни кога правев лани хистеро-лапароскопија Димитров не го отстрани,сега кога ме гледаше Ивановски ми кажа да не се плашам он е на заден ѕид,имам и еден на преден ,ми кажа да не се мислам за тоа не е страшно доколку било нешто ќе кажеле веднаш.Си знаат они кај и кога прави проблем.Тебе пто ти кажа докторот што ти правеше ивф?
Денес прв пат го виде, на заден ѕид е, рече дека не е страшно, 2 см е.. до сега сум немала во бременост ми се појави прв пат и цела испаничена не можеме на срцева акција да се израдуваме..
Мене за јаболка ми помина,овошјето мие неизбежно само портокали кркам дури и сред ноќ. Сега ми се пријадоа пирошките од Кам само кој да оди да купи маж спие како јагне
Женава ја нема од саботата и мене ме загрижува што направи. Барем да пишеше само дека е добро, не може до толку време да нема
Дали некој знае од што се овие главоболки во бременост? Два дена со ред ме боли глава и повраќам, од што ќе да е ова?
Ќе почниш да го сеќаваш и ќе се опуштиш малку, иста бев на секој преглед до 18та недела со страв одев на контрола (ама на 4 недели одев) дури не го пуштеше срцето јас цела се тресев. Сега кога гледам уназад си велам што сум се плашела толку ама џабе е сега од ко ќе поминј поинаку гледаш Верба и јас ја мислам, дај Боже се да е во ред.