Блиску сме хехе ке се бркаме за некој ден . Мене краен термин 17.02. инаку околу 1- 300 од прилика тука е Со лесно срц
Здравоо Тина Па еве исто и тука кај мене во Германија, крв до сега 3 пати.. на конторла само еднаш ќе го видат на ехо и се е во ред... мене малце чудно ми беше бидејќи кај нас во мк секогаш само нешто испитуваат ..
Не ми е се испрано, почнав со тетра пелените и бањарки..и денес по втор пат ги перев зошто сушарката на тераса ми падна и сега воведов позасилена контрола по тоа прашање...Кога ќе се исушат ќе пеглам...па ќе ги пуштам другите алиштенца..да си имам занимација..не се брзам премногу. А уште имам од големите работи за докупување..не знам од кај да фатам ред
Јас мака немам видено во овие 8 ипол месеци... ама како велат лесна бременост тежок пораѓај хахаха (затоа страв ме фаќа)
Лелеле аман немој нешто такво да читам кај се плашам од епизиотомија па уште ова хахахахахаха ама морам за бебка да издржам се мора да и сум пример за храбра мајка, како мајка моја за мене што беше
И јас се плашев од епизиотомија , но кога стигнав до тоа сфатив дека воопшто ништо не е болно и страшно бидејќи те сечат и шијат додека ти е топла раната. Барем јас мака не видов за оваа , кога ме секнаа почувствував само нешто топло така да ич не се плаши од оваа
Ќе пукнам, имам запек веќе 3 дена, плус и хемороиди, страв ми е да напнувам. Да ми простите ама газот ме боли, едвај седам. Дај кажете некој лек
Круши, сливи компот, урми, лимон и вода на гладно, не помага. Имам јас напони дека ми се оди во вц, ама ќе седнам на шолја и дремам по пола саат и ништо само болка поголема од хемороидите
Јас ги земам Сидерал форте сега, капсули се но приватни се, 10 капсули 530 тина ден. Предтоа пред 2 месеци земав од истата фирма но прашоци Сидерал фолико тие беа 20 кесички 950 ден.
Devojki od sto moze da bide mi raspukuvaat rani samo mesoto buzite od vagina mi se pravi samo nz od sto moze brisevi cisti mi bea