Denes sabajle me fati nemov da stojam i legnata imav steganje i napon za wc mokram na sekoj 15 min a nis sosem malu i na 10 15 min me stega a tuka.od strnaa me boli osobeno kiga stamuvam me sece nz da ne krevam panika za dzabe sobrugot ne mi e tuka so svekorot sum i svekrvata nz sto da pravam
Мислам ти од Охрид си? Фати си такси и оди си до болница ќе кажеш дека имаш болки и дека си за цтг не ти треба упут, ако има потреба ќе те види и доктор Сашо Јовчевски е дежурен од гак. Подобро да одиш сега ако продолжат и во текот на вечерта ќе те фати паника, триста филмови а може се само подготвителни лажни контракции ќе смириш психа.
Жени здраво!Само да ве прашам дали дополнително пиевте б6,гледам во фемибионов содржи,но меѓутоа ме фаќа некоја несоница навечер па мослев да се напијам вечерва.Иначе 11 недела сум
И мене ме боли тука лево веќе неколку недели. Денес ме фати и половината и стомакот, колковите и вагината веќе ме болат со секој чекор што го правам. Чекав да видам дали ќе ме фати пак за пола саат но не ме фати. Сигурно се лажни Ако не се издржливи болките оди на болница.
Јас пијам премама и во нив има б6 ама матичната ми даде и дополнително да пијам б6 по два пати на ден
Ke odam.du 10 ke cekam pa ke odam Zatoa nz sto da pravam zs bebce mi e mn nisko cela bremenost go nosev i vo 7 mesec mi bese dolu mn pa.doktorot vikase ajde barem vo 9 mesec da izgurame pa.posle koga saka neka se rodi si vikam lazni se ama cela den da boli i zs mi e nisko bebe go osekam mnnn dolu na celo.od vagina i nekako deneska.mi e mirna mn po mali se dvizi i koga so glavat se mrda misla ke mi izleze
Притисок и мокрача ми испитуваа редевно.. сакав да кажам дека еднаш бев во мк кај нас и прегледот ми траеше 40 мин а овде се нешто на брзина
Штом имаш и напони и се силни болки кои траат одреден временски период и се повторуваат обавезно да одиш. На колку време ги имаш сега?
Немам родено ама како што читам и како што ми кажуваат сите жени околу мене, личат на породилни болки овие твоиве. Оди во болница побрзо не чекај повеќе.
Ајде може дошол моментот, оди па ќе кажеш како што ќе ти речат и мене се повеќе како што кажуваш на родилни ми личат.