Имам многу благи болки почнаа горе долу да се на интервали од 35 40 мин ама многу кратко траат и се слаби, стискам палци да засилат
Јас уште зрна си ги викам. Несвесно се вртев на стомак. Релативно брзо и почна да ми расте, до кај 12та можев, после не.
Дај боже цело попладне ми се на толку време и ист интензитет, утре сум секако на преглед и цтг, освен ако нема потреба за порано да одам и се надевам ме се лажни па да ме вратат дома
Искрено не сум оптимист преслаби се за родилни ама ќе видиме, барем зачестија инаку веќе денови истиве си ги имам повремено.
Aј вака Наполни си када со пожешка вода легни изрелаксирај се малце Опни и еден секс со мажето и пак топла бања до сабајле ке бидеш породена ти гарантирам почнат ти е процесот ти само ке убрзаш не губиш ништо пробај
Ајде само позитивно, можеби ти контракциите ги чувстуваш по слабо, можеби силна болка ќе почувствуваш кога ќе пукни водењакот. Ти посакувам и така да биде, т.е. на сите така да ни е
Ахааа, кога ќе ти се наполнат градите ластата ќе ја сањаш уште година дена Многу утешно, нели Женска беља, што да правиме
Денес сум 7нед и 5дена,и градите од сабајле не ме болат на допир како што ме болеа. Дали имавте периоди да престанат па повторно повеќе да ве болат?
@Kitten и јас истото го помислив ама несакав да кршам филм, на маките никако крај да им дојде @ALISA0000 леле мила што беше тоа секс од мај навака, до деветти не смеев, а сега на крај памет не ми е ама за купката уште одма ќе те послушам @Корнелија ајде само со лесно да ни е на сите
Пред да дое млекото 5 минути 5 ваљда ќе фатам бонус. Страшно се нема мир ни во бременост ниту после. Искрено не ја замислував толку тешка бременоста, се некои лимонки сум слушала во животот затоа како фаната во расчекор сум. Се убив од кукање 8 месеци никад не ми било потешко. Идам до крај да кукам и потоа глас нема да ми слушнете од кога ќе се породам, ветувам
море земи освежи се и ти и мажето после нема да има пак некое време не озбилно изведите една рунда хахаха помага за породување
Даде коа ке влезиш у 9ти може секс на екс т,е се местиш некако ако можеш да се наместиш некоа акробатска поза хахахаха и тераш до крај може и да се свршува ватре се тоа потпомага да се отвориш побрзо речи му дека не е вистински секс овоа од хуманитарен карактер е речи за да ти убрза процес
И јас не ја замислував тешка бременоста си мислев се е како подмачкно, лесно како песна само се жалам и јас веќе му здосадив на мм