Почастете ги сок благо и доста му е. Кај нас не добија ништо затоа што не заслужија. Иако во канцеларија "док" бараше мито, пари, евра.
Нека ми се роди здрав и жив,за частење ќе ја почастам докторката што ми ја води бременоста и она ќе ме пораѓа бидејки стварно жената е злато од човек,исто ќе ја почастам и сестрата што е со неа бидејки се преку неа одам и нема смисла. Да напоменам никој ништо неми побарал јас на два пати однесов благо и сок и ми враќаа,само ми рекоа на крај ќе ги донесеш да се почастиме.
Јас искрено би и купила нешто на сестрата, пошто преку неа и јас се, па се мислам некоја убава марама со новчаник. Што мислите, ок е или нешто повеќе треба да земам?
Мешиња, да ја активираме соодветната тема за поклони после пораѓај. Може убава дискусија да се започне https://forum.femina.mk/threads/Подарок-за-гинекологот-после-пораѓај.27367/
Да било нешто загрижувачко немало да те пуште дома да си одиш Сигурно не е ништо страшно ама сака да те виде уште еднаш
@NNA опушти се душо, ќе си го осетиш за брзо, јас до 7ми месец не личев на бремена потоа наеднаш почна да расти мешето, а бебе си напредуваше супер 1 недела понапред. Денес бев и јас на преглед на болница Бт, со рака докторката турка јас се кревам нагоре, ме болеше искрено ама ете помина, 1 и пол прст само отворена, на ЦТГ немаше болки и така ме пушти дома сега следно во петок, па во понеделник и така.
Постелката ми е презреана, а бебе е скрос високо поставено ми рече докторот, за џабе си умислував дека е ептен спуштена.. Провокација или царски, битно мора да се извади. Да инаку, на државна ама не во ск.
Не штети отиди си после кај матичната и ако е у тебе цтг листот однеси го да го виде матичната смири се гарант не е ништо страшно коа недела си?
Ако можеш природно ич не се мисли. Јас ги искусив и двете болки и си викам да не беше царскиов 10 ќе родев. Верувај се трпи се. На крај боли да ама се изджува. Додека болката од царски трае со денови.
Не сум паметна веќе, се плашам да не испадне и јас да ги кркам и двата типа болки... Бебе крупно а високо поставено
таман матичната ке го виде дај и го ај да си смириш психа и додека си таму прашај си се шо те занима да не се туфкаш вака сеа
Незнам мила може подобро е во твојот случај царски, можеш да одиш и на втор доктор да те види да видиш што ќе ти препорача. Јас за првото бев со провокација ама кога ми ја ставија веќе бев 4цм отворена и многу брзо се отворив и породив се на се 5 сати од примање во болница до бебе во раце. Зато види и второ мислење и според тоа одлучи што ќе правиш.
Дали и се случило на некоја на крвна слика да и покаже бактерии и епителни клетки доста и леукоцити покачени како резултат а уринокултурата да испадне чиста?