Јас сум во Кавадарци, докторите идат од државна клиника, оваа недела се овие двајца што ги спомнав Истече физиолошкиот раствор, ставив клизма. Лежам сега. Имам болки, на моменти појаки. Водата повремено тече.
Мене ми го пукнаа водењакот пред час и пол, уште немам болки, докторката се чуди вика можи не ги сеќаваш, сега ми правеа цтг, тоа покажува, но јас слабо ги осеќам уште не се јаки, провокација не ми ставија сакаат да пробаме прво без. Тоа е за сега.
Мешиња знае ли некој дали аспиронот протект од 100 мг има влијание за димерите? Го пијам од 6та недела а веќе сум 28+5. И уште нешто денеска незнам како заборавив дека зад мене има стол и се враќав нешто на наназад и се удрив во половината не беше мн јако ама повеќе се исплашив дека се засопнав и после ме фана паника за бебето иако се удрив во половината назад немам болки ама се исплашив
Почнаа болките и кај мене, 3-4 прсти отворена. За два саати треба да се вратам на одделение. Болки не многу силни, на 7 мин. Ми рекоа да не јадам и пијам ништо, а јас прегладнета од сега
Секако клизма ќе ти стават да те прочистат не сфаќам оти да не јадеш сега. Каков ден три бебенца чекаме, вие договорени да не сте? Со лесно!
Јас ништо немам јадено денес само една банана сабајле, и ми рекоја да не јадам и да не пијам, искрено и не ми се јади ама мене ми е да не немам сила после за раѓање, гладен цел ден. Со лесно и фала ви на сите.
Лелелелелел сите ме претркавте мешковци Само со лесно нека ви е а на фраеров во стомак кога му се излегува тогаш он е газда
Понеделнички тргна на убаво денов,три бебенца на пат ни се. Само со убаво и лесно мајкиве да ни поминат,па ние од второ тромесечие како посвежи да замесеме мекици да кркнеме тукаи со сиренце и со шеќер Ве мислиме сите три
Читајќи ве вас ме фаќа еуфорија, па може да замислам што ќе биде кога мене ќе ми дојде редот таму на пролет Со лесно!
јас се имам лизнато и паднато на снег зимно време. Не знаев дали да плачам или да се смеам ама ништо не е.
Радувајте се иако боли Запомнете со секоја нова болка сте поблизу до бебето Ајде кога можете пишете за два саати ке се олесните