Големи шанси и за тебе! Шилегов да ми се појави на врата после породување јас би го задавила во име на сите бездомни кутриња во Скопје, ама онака како мачка ќе му рипнам и сите болки ќе му ги извадам низ нос. Симона бејби е над термин неколку дена. Важно тука негде е крајот и за тебе, со лесно
Нема врска терминот мајка ете со првото бев точно на термин сега дечково се сонча внатре си ужива,ми помина терминот.Кога ќе решат тогаш само позитивни мисли и ќе биде се. @Minnie 1
Гледам феминкиве што си се блиску со термините си се тешат и си даваат поддршка. Викам дај да видам ти кој термин си, знам дека беше некој 26 27 и си помислив ние две ќе си се тешиме, кога гледам сега ти си јануари јас февруари ПС Многу активно следам и пишувам и затоа Ве повикувам сестри по термин во февруари и почеток на март да си се дружиме и да си бидеме поддршка како феминките во декември и јануари
Мене пак си ме вратија дома, болки имам посилни, ама отворена доволно не сум, само 5цм. Инаку денес влегов во 40та недела. Направив грешка што им одам на секои 2 часа на преглед, после преглед пола саат ми треба да се соземам од болка. Да се издржи до утре..
ЦТГ мирно, ама чат пат ме штрека во половина и напред, имам некое чувство како да е некоја почетна фаза, дека овде не ме проверија да не случајно сум отворена утре секако одам за скопје на контрола па ке видеме што ке кажат. Некако како се ближи време за порагај јас сум си посмирена претходно повеке возбуда ме факаше
Те вратија дома 5 прста отворена? Ајде,штом почнало стисни заби уште малку,мисли на бебуш дека си се поблиску до него. После тоа секоја болка поминува
Мој совет е колку можеш повеќе да шеташ низ дома.Мене ме вратија ама со два прста првиот пат.И тој совет ми го даде докторката па и го применив.И мене баш не ми е јасно со пет прсти дома мене ме задржаа со толку.Ајде издржи уште малку се надевам полесно ќе оди
Нокеска ќе сањам цетегиња На форумов, у живо... Издржете женски, се ближи . @Minnie 1 кај и да е ќе пишеш и ти дека почнало. Иначе успех е у 8ми да си издепилираш сама нозе и да си ги исечеш дури и ноктите на нозете. Се радувам како којзнае што да направив.
Еј ние сме смо ден разлика, јас сум со термин на 13 фебруари..и одвај чекам..патем мајки со лесно на сите, ајде храбро..
Јас сум 28+5 терминот уште од почеток ми е 27.02 според менструација и уште ништо ми немаат сменето хах
Срцки ве молам...утре треба да испитам крв и мокрача...е сега дали нешто ќе покаже некоја бсктерија во мокрача ??дека сум настината????
Мене до вчера термин ми беше, денес се породив, макар што немав болки. Ќе пишам во др тема деновиве битно сме ок со синчето. Почекај си дома поубаво. И мене денес 20 пати рака ми пикаја, крв течеше ме скапаја и пак царски се заврши. Со лесно да ти е.
Да ти е жив и здрав мила, ќе поминат болките и од царски за брзо. Поздрав од трета смена ве мислев двете до кај сте Мене ми беше 21.01 па го поместија веднаш на 27.01, а според мене сум на 23.01. Битно таа недела е 40та
Еве сум 17- ти февруари ми е термин Јас и ти ке се бркаме за некој ден. Јас сум 17- ти Која недела си ти ?