За киселини приметив дека ми се појавуваат ноќно време ако се најадам пред да си легнам саат, два. Можеби ако јадете последно во 18ч ќе ви биде полесно со киселините.
Ами да Ја гладна не можам да легнам. Кој може алал да му е. @Minnie 1 со лесно мајка! Цела среќа кај тебе денес.
Тоа е точно да, ама тоа што до 12 по полноќ пак ќе јадам ..... Незнам за вас моево ко темпирано на секои 3-4саати уште сега си бара
Dali vi se slucuva ili slucilo da povrakate samo voda? Jas uste malce i 10ta nedela ke dojdam a povrakam i imam losenjw po cel.od od 4ta nedela. Namesto da mi se namaluva mene beter mi e...nagoni za povrakanje po 5 6 pati na den i toa se slucuva i samo voda da povrakam. Veke panika me faka se ubiv. Kraj nema ova jadena ne jadena jas vozduhot sto go disam go povrakam... mislam zeludnikot mi ispadna niz usta. Ni apcinja nis ne ni ppmagaat mene od niv us poveke mislam povrakam.i toa sekundarno
Најмногу повраќав течност и тоа зеленикава.. тоа се случува кога ептен ќе остане празен желудникот, грицкај квики ако друго не можеш.
Ова моево маже ништо не остава за мене,се за него Претходно за појадок една банана ме заситуваше барем 2 часа, а сега нее му мачкам очи со банана си бара јадење После вагата оди во нагорна линија е па ќе оди Ма да земам ја да ја тргнам лошо било да имаш дома вага
Тогаш земи бадеми лешници нешто такво, грисинки, бисквити. Можеби нема да ве гори толку и ќе поспиете уште некој саат.
Bev cela nedela u bolnica ma infuzija.. po 3 4 na den gi primav. Mi bese mnogu dobro ne mi se losese nw povrakav samo so si dojdov doma i pak pocnav. Ednostavno samo so infuzii ziveam. Koga otidov povtorno za den mi rekoa moras da trpis takvo e i infuziite ne se mnogu dobri. I sega ni napred ni nazad