Не се секирај, нормално е, јас никогаш не сум имала мака со непца или со крв во носот ама кога останав бремена цело време имам, прашав и ми кажаа нормално е, чак бев и на забар да ми исчистат камен за да не ми крварат толу.
Има нешто запишано AC=21.91 без мерни единици..... Графа за цервикс нема ама AC e Abdominal Circumference
Ај што не си ја вршеше функцијата, ми се запали најгоре кај лампата. Фала ти, ќе барам на друго место. Раскинав со Топшоп . Без пари да ми даваат не. Помила ми е куќава.
јас сум 26 недела и секој ден скоро имам исцедок некогаш ми е пожолт некогаш како бел или прозирно така како кругче водено и јас не знам што е нормално и од кога се мери цервикс досега јас не сум имала вагинален преглед ?
Хаха истата сум од понеделникот сабајле сум на нога активна, ми рекоа плата на одење ќе им побарам, три цимерки испратив, им поддавам бебуши, местам кревети, барам чаршави, спаваќи по сестри докторот сабајлево на визита ми рече м1 м2 образци да ми донесел По дете изгорев два дена само дојде едвај солзи голтав пред него да не заплачам, ме влече за рака ајде мамичка да одеме дома, потоа ајде на вибер првиот пат од следниот вреска дете по мене и сега ни го носат ни се слушаме и ни гледаме секој ден се повеќе пекало и тоа, мм вика само те спомнува ама му кажав да му менува тема кога ме спомнува и да го замамува. Душа ми изгоре, прво требаше да си одам во вторникот тогаш ме задржаа за жолтица, средата и проверија и црп па во понеделник ќе повторат ако е се добро ќе си одиме. Тоа е сега сум и потребна ама напредуваме става на килажа, јас имам млеко на претек, си цица полни пелени, спие.. Дома порасната ќе ја однесам, бројам минути кога ќе ги гушнам двајцата заедно. @simona_baby ти пуштам среќа и што и да е ќе помине, ништо никаде неможе да е совршено, не се давај мајче многу беше, малку остана
@Vennera.aa не ве испуштаат и за викенд? Богами, знам како ти е, баш и на цимерките од соба, што беа со второ, на лице им се читаше колку им се плаче Ќе издржите до понеделник, бебка ќе биде супер до тогаш
Урми поради олабавување на грлото на матката така слушнав, се јаделе за отварање. А градник бегај таму, гради болат корнат уште градник да носам за дома, никако. А за излегување обавезно Тука сме биле, моево е 2 и 3 месеци.
Стомакот сеуште не ми испукал ама затоа градите ...салата И порастени ми се многу и нормално болат. Понекогаш носам градник понекогаш не... Ама не знаев шо е добро а шо не затоа ве прашвам Еј со урмиве проблем. Пред една недела едно паковање изедов. Не знам шо ми влезе. Наместо да си прашам пред да јадам ја од ко завршив. Ахххх тугооо
@Kukla994 наздравје да ти се,големо чудо за еднаш А за градник исто и јас вадам само за бањање,не видов голема мака со нив да ме болат итн,но јас и немав гради сега машала полни корпи и најјинтересно ми е што кругот од брадавиците ми еееееее охохоо голем направен и потемен.Жена без цицка се издрадував,а мажот уште повејќе Сега гледам на стомак таа линеата дали ми се познава ама сеуште не.