Of dusa nemam veke site organi me bolat od napon grloto pepel mi e napraveno zeludnikot u solja go ostaviv...nisto nemozam da jadam od se mi e zgadeno so kasbi se povrati i toa veke odbivno mi stanuva i se taka.. dusa nemam veke mn mi e loso
Of daj boze da prestane.. nemozam veke po cel den losenje i povrakanje nemam veke ni so da jadam se odjadiv od edno ako povratam poveke nw go jadam odbivno mi e.. epten mi e macno i samo si placam
Докај 12-13 недела е така (а најлоша ми беше 10та). Ама после ќе престане. Пробај јаболко да јадеш или лимонада направи, мене тоа многу ми помагаше.
Кај мене стојат во делот забелешка (последниот ред oд ултразвучни прегледи) и пишува Cx=T=28,7 во 16+1 недела и Cx=T= 26,7 во 20+2 недела.
јас многу сакам туна салата и старите ми рекоа риба и зајачко месо не се јадело зашто не пуштале глас
Светла туна и лосос смее зашто имаат ниско ниво на жива и се богати со омега 3 и калциум. Барем вака не учеа на гастрономија
ajdeee ja do sega imam jadeno tuna edno 10 pati sigurno vo cela bremenost valjda nisto ne e....ili toa se gleda otkako ke se rodi ? utre 39 nedela
Си станав сабајлево фино,лепо гладна си доручкував јуфки и ајде до тинекс да си купам нешто као да се раздвижам од сабајле,дали од топлото внатре,дали мене шеќер/притисок нешто ми падна па како да препотив и почна лошо да ми е. Се стабилизирам сеуште дома легнав,каснав ред чоколада. Незнам дали е шеќер во прашање или низок ми е притисокот биден
Можно е да е притисокот, или пак шеќерот, или пак крвта да не ти е заслабната. Трудни жени, се’ нешто може да ни е
Свекрва ми ми правеше салата со туна и марула, намерно зашто има Омега3 исто на почеток од бременост јадев печен лосос од иста причина со салата....немав никаков проблем со ништо....
Лајкот за поддршка, ајде се ќе помине и ќе се заборави само љубовта и среќата остануваат.. Јас минути бројам до одење дома а колку е далеку понеделник.. Ама ќе дојде
Не треба. Само останавте уште три четири од декември па нема кој да го прашам дали е нормално или не. Од утринава имам бел исцедок, али читам стари мислења имало и други на крај.