Au sto ke bese ova mn gasovi imam mi grcat crevata site mene me gledaat i gasovi nenormalno i proliv imam denes sto moze da e
Таман е, од 18та до 22ва се правело Втор скрининг, ама мене за 20та ми рекоа, така да тогаш ќе одам. Супер што бебулето ти е одлично!!
Да и јас сум среќна за тоа само сум многу збунета... 100% бев убедена дека е женско дури и име имав, и денес гледам машко, многу се збунив.... Ама здраво право тоа ми е најбитно
До 24та се прави скрининг.. Мене сте ми интересни и те како пишете си, си учам и се припремам јас читајки ве Не не напуштајте со @FreeMind , кој ке не советува нас на пола пат шо сме
Да не ти е од некоја храна земи напиј е магнезиум или чај од нане да те смири нешто @Adeline ,која недела си?
Здраво мамички нова сум на форумов па да се запознаеме инаку сум 34+4 и од сабајле цело време осеќам ко менструални болки бебуш си мрда ама некако непријатно е, а понекогаш имам и болки во вагината и грчеви во долниот дел од стомакот дали е тоа нормално.Инаку ова ми второ синче ама разликата меѓу нив е 15 ипол години па некако се ми е ново.Поздрав до сите идни мамички и се приклучувам во групата што треба да се породи во јануари ве
Мешиња прашање - за болно и отечено грло, освен топла супа, чаеви, прегорен шеќер и слично, кои спрејчиња смееа да се користат? Знам дека се пишувало за ова ама не ми оди во глава како се викаа
Септогал можеш да земеш. Проверено на три места. Гинеколог, педијатар и аптекар . И во упатството не е напоменато дека е нешто забрането за трудници. Нека проаѓа. @Adeline мене ме "подлажаа" дека можеби е девојка едното, ама нема шанси мислам. Видов и тоа убаво. Нека е здраво и живо. Годинава е машка дефинитивно.
Уште на прв скрининг рече гледам нешто штрчи, ама јас не верував дека не беше 100% сигурен дека уште мало.... Ама сега рече оп куре ми го наличи ми го слика за урамување  Така ќе да е, ми се чини 2018 беше женска година
Две што носат девојчиња треба да се породат бела и ацееее ќе ги испратиме во старава и ќе се нагази во новата со машки во предност. Бирајте моми на време оти ќе немааа