ако е дотолку јас сигрурно ќе цркнам. Со првата бременост ништо не почуствував ни болки ни контракции ни мачнини.... Сега уште во рана бременост почнаа маките,којзнае понатака какви болки и тегоби ќе имам
Кај мене во 2 случаја срцева акција имаше во 6та недела ама може и во 7/8ма прв пат да се појави не мора во 6та
Кога за прв пат го слушнавте? Тогаш да не се секирам, се паметот тамо ми е како ке поминеме на прегледот... Тогаш да не се секирам, се паметот тамо ми е како ке поминеме на прегледот...
Се пордив девојкииии пишав и во темата...ќе пишам и како поминав за некој ден...цела сум изгубена пред 1 саат ми дојде принцезата...Фала ви на сите за искрените зборови,поддршка,информации,совети Навистина сум благодарна зошто мнг работи научив тука... На сите им посакувам среќа!!! Се читаме деновиве
Здраво мајки Влегов во 38 недела и чекам секој момент Сакам да ве прашам дали е задолжително депилирање или бричење на интимниот дел? Јас со оглед на тоа дека сум огромна во стомакот два месеци се немам избричено а за депилација неможев бидејќи секое влакно небаре ме боли
Само ја ли дежурна вечерва? Инекцииве за зреење ме опореметија. Не знам колку вода испив и колку пати отидов во вц . Не можам да спијам уште ме болат местава кај што сум боцната, пошто малку е нели само кичма да боли. А ми се спие, срце ми плаче. Кога ми викаа уживај, спиј на крај е се потешко мислев ај ќе ме одмине. Аха... Ех љубов мајчинска безусловна. Што ли се моја мајка трпела. Сега и го сфаќам она : "дете живот ме кошташ".
Допрва е неспењето. Еве 05:22 уште дежурам, бебе немирно спие се буди на секој час за цицање, мене главата ми паѓа @AnaDelRey мислам дека е задолжително, јас се бричев со огледало и со помош на мм мислам дека таму ќе те бричат ако не си бричена, така да подобро дома среди се. Со лесно
Седни на када/шоља/столче под туш и земи огледало мало или нека ти го држи некој додека не се средиш. Тешко е али и јас мислам дека таму ќе те избричат мафијашки, боље дома среди се.
И јас почнав да ја полнам 38ма, и како почнав само барам знаци за породување. А и ми треба поддршка од членка што ми е блиску со неделите, да си се тешиме . Јас колку што можам да се дофати се бричам..Инаку ништо не е задолжително, ниту срамота. Колку што знам во болницата ќе те средат кога ќе дојде време.