Јас редовно во салон,моја стална козметичарка ми е, депилирала трудници редовно,си има искуство. Леле како издржуваш таква 9 месеци
@Adeline @Ive13 матичниот може да ви даде упат за државна клиника во Скопје и не е колку во приватниве клиники јас ја платив заедно со скринингот 8000 ден во ремедика. А нели се прави во 12 недела?
Многу и е чисто,во зграда ми е,со години кај неа се депилирам. Кога и кажав дека сум трудна се израдува ептен и ми рече да не се секирам нема да и е првпат да депилира трудница, и ме успокои. Башка на страна се вртам,се ми фаќа комплет сегде. Абе раат си си, неможам влакна да трпам ич, на 2,3 недели и одам.
Воопшто да не се мислиш,никаква инфекција не фатив а се депилирам нон стоп на 4 недели обавезно пред преглед,и да техники си имаат за депилирање трудница. Ем раат сум си и јас ем не ми е незгодно на преглед.
Да, незнам што да правам, двата скрининзи ги поминав секакви мерки му направи на плодот многу убаво детално го гледаше по околу 40 мин, незнам за приска што да правам, дали да ја правам во дарон или не....
Приската се прави во 12та недела, ако си ги поминала двата скрининзи значи касно ти е веќе за приска.
@Adeline исто и мојот преглед беше детален и ми рече како што сакам да одлучам дали ќе го правам или не.за првото дете не го направив.сега сум 14 недела
Сите прегледи кај Алексиески ги направив.тој ми рече јас самиот ќе.те упатам на други испитувања ако е потребно ако забележам што и да било дотогаш немаш потреба да се изложуваш на трошоци
Топли бањи не се препорачуваат. Сепак зависи ти како се чувствуваш. Најчесто од загушливо и топло губиме тло под нозе
леле не дека 9 месеци не сум се средила таман работа. Правев во салон се и препони само без интима, до скоро можев сама да се досредам. Сега ми е потешко па затоа се спремам за комплетна една.
Да, јас правев во Плодност, зашто Љушев не беше тука тогаш... И да ти кажам дека во Дарон е поефтино од во Плодност.... А за на државно не знам како е постапката....
Да . 30+3 сум и немам прекинато со депилација. И тоа цела, со се меше цело препон интима нозе раце. На 4 недели одам со ладен восок ме средува.