Одсабајле веднаш кога ќе станеш касни си соленки или солени кекси. Мене ова најмногу ми помагаше, а ми се лоши лапнував по некоја соленка.
И јас имам направено ЕКГ и во ред е и тироидни хормони нормални ама ете таква сум а одам на лекар пулсот рипа и срце у пети повеќе е од возбуда веројатно ама ме загрижи притисоков пошто од 130 се рачуна благо покачен нели тебе ништо не ти рекоа со 130/90,јас толку сега у мисла веќе се ставив
Имам фора до 140/90 зашто нормално ми е низок.... Ми рекоа дека треба да го следам ако се покачи повеќе да се јавам на лекар интернист и во нуклеарна медицина кај што ми даваат терапија за тироидна.
Devojjii help, mi zedoa krv vo Remedika i sega imam otok na mestoto i e tvrdo, dali e nesto serioznoo?
Ништо не ти е, не си стегала доволно од кога ти земале крв на местото и се прави грутка. Хематомче. Хепарин крема се става ако не е големо и болно. Следен пат стегај со памукчето посилно и подолго, затоа и ни го даваат.
Ti blagodaramm, ja panicham za se i sesto, vie ste mi utehata, doma veke ne smeam da se zalam hahaha.
Се нервирам дека вчера и денес немам почуствувано како мускул да ми игра блиску до папок една недела тука ми играше и си реков еве тоа е бебето. Од вчера само ниско доле чуствувам нешто што повејќе си мислам се гасови него ли бебето. 20 недела од денес сум да паничам или нормално си е?
Дека не сум во ред затоа наместо да уживам јас само се притресувам за се и сешто. Една недела си се навикнав на тоа дека два прста под папок ми игра вчера денес го нема одма филм нешто да не му е десено...тешко мене Тек за една недела сум на контрола и сега филмовите ми се развиваат во глава
Му се здосадило така да седи на бебуле, затоа го нема на истото место. Сега си игра во друга позиција.
Се сместило како што му одговара нему не како што ние сакаме....моето еднаш мрдаше многу горе високо сега се сместило долу, јајниците каша ми ги прави, ама нему му е супер
Па ништо до сега освен витаминските ама ќе морам веќе гледам дека сум вознемирена,имам Б6 дома ќе се напијам
Леле ај тоа што мава насекаде и во бешика и во јајници и што знае да удре силен бокс ама кога ке ме штипне мислам скокам од болка
Хаха па незнам како да го објаснам баш така се осека болка е, не е треперење не е удирање туку буквално како да те штипе со рачињата